MHP Fikri İktidar Polislere Müjde

MHP Fikri İktidar Polislere Müjde

MHP Fikri İktidar Polislere Müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, taşeronlar hakkında genel merkez nezdinde girişimlerde bulunduklarını ayrıca Emniyet mensuplarının ek gösterlerinin 3 bin 600’e çıkartılması konusuda temasları sıklaştırdıklarına dikkat çekti. MHP’li Ayan, bu girişimlerin şehsi olmadığını seçimlerde MHP tarafından verilen vaatlerin yerine getirilmesi açısından yapıldığının altını çizdi. MHP-AK Parti arasından yaşanan bahar havasını milletin menfaati açısından da değerlendirmek istediklerine dikkat çeken Başkan Ayan, “Son süreçte genel merkezimiz Ak Parti ile yaşanan bir milli ittifaktan bahsediliyor. Bu süreçte bu yakınlaşmanın en azından vatandaşlarımıza MHP olarak verdiğimiz vaatlerimizde yerine getirilebilmesi için bir fırsattır. Bu aşamada MHP fikri olarak iktidar gibi görünmeye başladı. Bu süreçte milletimizin memnuniyeti için tamamlamaya çalışıyoruz.” Dedi.
POLİSLERİN EK GÖSTERGELERİ 3 BİN 600”
Taşeron konusunda Genel Merkez nezdinde girişimlerde bulunduklarını diğer taraftan Ewmniyet mensuplarının ek göstergelerinin yükseltilmesi için çalışma başlattıklarına dikkat çeken MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, “MHP olarak özellikle taşeronda olan bir takım sıkıntıların grup başkanvekilimiz Erkan Akçay nezaretinde aşmaya çalıştık. Ve en son gelinen noktada dün akşam Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını basın yoluyla takip ettim. KİT’lerde 50 bine yakın taşeron var bunlar kademeli şekilde kadroya alınacaklarını biliyoruz. Tabi bu kademinin süreci ile ilgili bir belirsizlik var. Bunun yanı sıra özellikle sağlıkta olan bir problem var. Sağlıkta ki problem ise yapılan ihalelerden kaynaklı. Burada KİTlere benzemeyen bir durum mevcut. Bu konuda yine Samsun Milletvekilimiz Erkan Usta diğer grup başkanvekilimizle konuştuk. Bu konuda hükümet kanadı ile görüşmeler olduğunu biliyorum. Bunun yanı sıra MHP 7 Haziran ve 1 kasım seçimlerinde seçim beyannamesinde olan polislerimizin ek göstergesinin 3 bin 600 yapılması ile ilgili bir vaadimiz vardı. Bu konuda yine genel merkezimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Kenan Ahmet Tanrıkulu ile görüştük. Şuanda polislerimizin bu durumunu düzeltmek için süreç başlamış durumda. Bundan da bir başarı elde edebilirsek polislerimizin yıllardan beri bu gösterge sorununu halledeceğimizi umuyorum. Çünkü Türkiyemizin zor şartlarında görev yapan bu arkadaşlarımızın bu konuda mağdur olduklarını biliyoruz.” Dedi.
MHP FİKRİ İKTİDAR
Bu çalışmaların şehsi girişimler olmadığına dikkat çeken, seçim sürecinde MHP’nin vaatleri arasında yer aldımasından dolayı bu süreci geliştirdiklerini belirten MHP’li Ayan, “Bazen sosyal medya hesaplarımızdan duyuruyoruz. Bunlar MHP olarak yarına dönük yaptığımız çalışmalar değildir. Vatandaşlarımız bunu iyi bilsinler. Bizim bu önünü açmaya çalıştığımız süreç tam anlamıyla partimizi program ve seçim beyannamesinden kaynaklanan bir çalışmadır. Yani şahsi veya ferdi bir çalışma değildir. Yine son süreçte genel merkezimiz Ak Parti ile yaşanan bir milli ittifaktan bahsediliyor. Bu süreçte bu yakınlaşmanın en azından vatandaşlarımıza MHP olarak verdiğimiz vaatlerimizde yerine getirilebilmesi için bir fırsattır. Bu aşamada MHP fikri olarak iktidar gibi görünmeye başladı. Bu süreçte milletimizin memnuniyeti için tamamlamaya çalışıyoruz. Polislerimizin ek göstergesi için yapılan girişimler önemli bir çalışmadır. Maaş bakımından 3 bin 600 lira ek gösterge rahatlatacak bir rakamdır. Tabi biz bu çalışmaları yaparken diğer kurum ve kuruluşlardan bu yönde bir talep geliyor. Ama işlerinin ağırlığı bakımından polislerimizin öncelik olduğunu belirtmemiz gerekiyor. “ şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER