MHP'NİN İLÇE İLÇE KONGRE TAKVİMİ...

MHP'NİN İLÇE İLÇE KONGRE TAKVİMİ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, merkez ve ilçe teşkilatların kongre süreçleri hakkında açıklama yaptı.

Tüm teşkilat mensuplarına kongre süreçlerinde yapacakları tarihi çalışmalarında üstün başarılar dilediğini belirten İl Başkanı Varol Demirköse, şunları söyledi:

TÜM KONGRELERİN DİVAN BAŞKANLIĞINI MURAT KOTRA YAPACAK

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongrelerimiz 2020 Eylül ayı içerisinde yapılacaktır. Bütün Kongrelerimizde Divan Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Murat Kotra yapacaktır.

İLÇE KONGRELERİMİZİN TARİHLERİ: 

Merkez İlçe Başkanlığı    : 05 Eylül 2020 Cumartesi

Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı    : 06 Eylül 2020 Pazar

Devrek İlçe Başkanlığı    : 12 Eylül 2020 Cumartesi

Çaycuma İlçe Başkanlığı    : 13 Eylül 2020 Pazar

Kozlu İlçe Başkanlığı        : 19 Eylül 2020 Cumartesi

Kilimli İlçe Başkanlığı    : 20 Eylül 2020 Pazar

Alaplı İlçe Başkanlığı        : 26 Eylül 2020 Cumartesi

Gökçebey İlçe Başkanlığı    : 27 Eylül 2020 Pazar

ÇALIŞMALARIMIZI HASSASİYETLE SÜRDÜRMEKTEYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatları olarak; Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli‘nin “Önce Ülkem ve Milletim” ilkesine bağlı kalarak, Cumhur İttifakı ruhunu koruyarak yapıcı onarıcı bir siyaset anlayışı ile Halka hizmeti Hakka hizmet görerek Vatan sevgisi imandandır diyerek çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmekteyiz. Tüm teşkilat mensuplarımıza kongre süreçlerinde yapacakları tarihi çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Kongrelerimizin, Zonguldak için, Bölgemiz için, Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, Allah’ın izniyle kazanan Türkiye olacaktır. Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene." 
.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER