MHP savcıları göreve çağırdı

MHP savcıları göreve çağırdı

MHP savcıları göreve çağırdı

MHP İl Başkanı Metin Soydaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı'yı hedef alan çok sert bir açıklama yayınladı. Soydaş açıklamasında, "TEHLİKE KAPIDA !

Geleceğimizin teminatı değerli gençlerimizin eğitim ve öğretiminde planlayıcı ve yönlendirici olan Milli Eğitim Müdürlüğü gibi saygın bir kurumun liyakatsız yöneticiler tarafından uygulanan skandal uygulamalarla kamuoyu nezdinde her geçen gün saygınlığını yitiriyor olması artık sabrımızı taşırmaya başlamıştır.Eğitim ve öğretime ara verildiği yaz döneminde bile bu kadar büyük skandallar ile anılması bizleri ciddi anlamda tedirgin etmektedir.2018 - 2019 eğitim öğretim yılı içerisinde yaşanabilecek olası faciaları düşünmek bile istemiyoruz..

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE YAKIŞMAMIŞTIR!

Sosyal medya hesabında kin ve nefret dolu açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdür Vekili sayın Murat Kapıcı’nın açıklamalarını kendisine hiç yakıştıramadığımı ifade etmek isterim.Her şeyden önce bir eğitimci olan İl Milli Eğitim Müdür vekili Murat Kapıcı’nın nasıl böyle bir açıklama yaptığına anlam verebilmiş değilim.Basın ; kamu yararı gördüğü ve haber değeri taşıyan her konuda haber yapma hakkına sahiptir.Sayın KAPICI ; basına işini öğretmeye kalkacağına başında bulunduğu kurumun skandallar ile anılması yerine başarıları ile anılması için kafa yorarsa çok daha isabetli olacağı kanaatindeyim..

YETKİLİLERİ VE CUMHURİYET SAVCILARIMIZI GÖREVE DAVET EDİYORUM!

Yaklaşık bir ay önce vekalet ile göreve geldiği günden beri Milli Eğitim Müdürlüğünde gün geçmiyor ki, bir skandal haberi gündeme gelmesin.Ama en son yapılan okul müdürlüğü atamalarında HDP hayranı olduğu iddia edilen bir okul müdürü ile yaşam tarzı ve yaşam felsefesi ile İmam Hatip Lisesi kültürü ile yakından uzaktan bağdaşmayan bir kişinin okul müdürü olarak atanması artık sabrımızı taşırmıştır..
İncir çekirdeğini doldurmayan meselelerde açığa alma mekanizmasını hiç tereddüt etmeden işleten Milli Eğitim Müdürlüğü’nün böylesine hassas konularda neden sağıra yattığını anlayabilmiş değiliz..
Ülkemizin 15 Temmuz 2016 yılından bu yana tüm bölücü terör örgütleri ve hayranları  ile vermiş olduğu amansız bir mücadele sergilediği bir dönemde siz nasıl bu kadar vurdumduymaz ve aymazlık içerisine girebilmektesiniz ? 
Valimiz sayın Ahmet Çınar bey ve Cumhuriyet savcılarımızın konu ile yakından ilgileneceğine olan inancımız tamdır...

GÖZÜMÜZ ÜZERİNİZDE !

24 Haziran seçimleri sonrasında Milli iradenin sandığa yansıması akabinde halkımız bize denge ve denetleme görevi vermiştir.Halkımızın bize yüklemiş olduğu bu misyonu en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendiye rutin olarak aylık Zonguldak dosyası sunacağız..Milletimiz rahat olsun.Yanlış yapılan veya yapılması gerekipte yapılmayan her konuda genel başkanımızı bilgilendireceğiz" dedi

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2018, 21:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muallim
Muallim - 6 yıl Önce

Eski başkanınız hamdi Bey’in ifadesi ile size yakın arkadaşlardan bir çoğu yönetici olarak atanmıştır Bu arkadaşların büyük çoğunluğu ittifakınız aleyhine çalışmış ve her şey daha İYİ olacak diyerek fetoculerle sarmaşdolaş kampanya yürütmüşlerdir. Keşke açıklamanızda sadece HDP sempatizanlarını değil feto sempatizanlarını da dile getirseydiniz. Size yakın doğan görünümlü Şahinleri de ayıklamadığınız sürece bu açıklamanız iyi niyetli ve inandırıcı bulunmayacaktır

SIRADAKİ HABER