MHP'de yüzde 280 Artış!.

MHP’de yüzde 280 Artış!.

MHP'de yüzde 280 Artış!.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Zonguldak Merkez’de göreve geldiği ilk zamanlarda 800 olan üye sayılarını yoğun çalışmalar ve projeler ile birlikte 2 Bin 300 seviyelerine kadar yükselttiklerine dikkat çekti. Zonguldak’ta mahalle ve köy temsilciliklerine kadar atamalar yaptıklarına dikkat çeken Kıransoy, “Sandık temsilciliklerimiz belirlendi. Seçimlere hazırlık yapıyoruz” dedi. Bu doğrultuda Zonguldak MHP üye sayısının artış oranı yüzde 280 olarak belirlendi.

 


“KÖY VE MAHALLELER TAMAM”
Milliyetçi Hareket Partisi olarak mahalle ve köy teşkilatlarını tamamlayarak seçime yönelik hazırlandıklarına dikkat çeken MHP’li Kıransoy, “MHP’nin üye sayısı Merkez ilçede göreve başladığımızda 800 civarındaydı. Şimdilerde ise 2 Bin 270 seviyelerine yükseldi. MHP her gün büyüyerek yoluna devam etmektedir. Görevi devir aldığımızda hiçbir mahallede teşkilatımız yoktu. Bugün 19 mahallenin mahalle teşkilatları mevcuttur. Yine köy teşkilatlarımız tamamlanmıştır. Yeni aldığımız karar ile eksik kalan teşkilatlarımızda tamamlama yoluna gidiyoruz. Ayrıca yine sandık görevlilerimizi tespit etmeye başladık. Teşkilatlarımızı seçimlere hazır hale getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Üyelerimiz kendi geldiği gibi kendi çalışmalarımız neticesinde üye olanlar var.” Dedi.
Kıransoy ayrıca Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü sebebiyle, “Şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER