MHP'den Göğüs Hastahanesi Çıkışı

MHP’den Göğüs Hastahanesi Çıkışı

MHP'den Göğüs Hastahanesi Çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Ak Parti heyetinin Beycuma ziyaretinde dile getirdiği ve Beycuma’ya yapılması planlanan Göğüs Hastahanesi hakkında açıklamalarda bulundu. Hastahanenin yapılmasına karşı olmadıklarını ancak daha iyi yerler olabileceğine işaret eden MHPli Kıransoy, “. Zonguldak’ın böyle bir hastaneye de ihtiyacı vardır. Bu hastanenin belli bir adrese değil ama Zonguldak’ın herhangi bir yerinde yapılması düşünülebilir. Bu Beycuma’da olabilir başka yerde olabilir. Daha uygun bir çok yer vardır. Biz bu hastanenin daha iyi bir yerde yapılmasından yanayız. Ama bu anlamda hastane yer anlamında Zonguldak kamplara bölmenin küçük küçük kantonları bölmenin alemi yoktur. Zonguldak’ın başına ne geldiyse bölünmeden gelmiştir” dedi.
Beycumalı vatandaşların içe olma taleplerini ise uygun bulmayan MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, köy olabilecek yerleri ilçe yapmanın yararı olmayacağını önemli olanın yatırım gelip gelmeyeceği olduğuna dikkat çeken MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Nüfuslarına baktığımızda köy olabilecek yerleri ilçe yaptığınızda bir yere varmak mümkün değildir. Her beldede ilçede oturan insanlarımızın ilçe veya il olma istekler olur. Ama il veya İlçe olan yerlere yatırım geliyor mu?” dedi.
“BEYCUMA VEYA BAŞKA BİR YERE”
Göğüs Hastalıkları Hastahanesinin mevcut yerinin uygun olmadığını daha iyi bir yere taşınması gerektiğine işaret eden Kıransoy, “ Basın Yayın yoluyla Beycuma’daki temasları takip ettik. Göğüs Hastalıkları Hastanesi bizim iktidar dönemimizde bilindiği üzere Kadın Doğum hastanesi Aslında Göğüs Hastalıkları Hastanesi olarak yapılmıştı. Içindeki medikal malzemeler dahil alınmıştı. Daha sonra yanlış bir karar ile burası Kadın Doğum Hastanesi’ne çevrildi. Orası göğüs hastalıkları için ideal bir bölgeydi. Şu anda bulunan Göğüs Hastalıkları Hastanesi mekan olarak şehrin çok içerisinde kalmıştır. Burası basık bir binadır ve burada Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nin olması doğru değildir. Zonguldak’ın böyle bir hastaneye de ihtiyacı vardır. Bu hastanenin belli bir adrese değil ama Zonguldak’ın herhangi bir yerinde yapılması düşünülebilir. Bu Beycuma’da olabilir başka yerde olabilir. Daha uygun bir çok yer vardır. Biz bu hastanenin daha iyi bir yerde yapılmasından yanayız. Ama bu anlamda hastane yer anlamında Zonguldak kamplara bölmenin küçük küçük kantonları bölmenin alemi yoktur. Zonguldak’ın başına ne geldiyse bölünmeden gelmiştir. Zonguldak daha önce içinden 2 il çıkarmıştır. Ve bu Zonguldak’ı adeta kuşa çevirmiştir. Bu bir ihanettir. Şehrimizin kamplaşmadan ve bölümüşlükten uzaklaşması gerekir. Zonguldak’ın tümüne yatırımlar gerekmektedir” dedi.
“YATIRIM GELİR Mİ?”
İlçe olmanın bir anlma ifade etmediğini asıl meselenin yatırımların gelip gelmeyeceği olduğuna işaret eden Başkan Kıransoy, “ Merkez ilçede en yakın zamanda 2 ilçe çıkmıştır. Ilçe olmanın şartları da bellidir. Merkez ilçeden bir ilçe daha çıkar mı? Çıkmaz mı? Onu yasal bir çerçevede değerlendirmek gerekir. Bir ilçe olacaksa da şimdiden bu tartışmalar başlamıştır. 3 belde ilçe merkezinin kendi olması istiyor. Nüfuslarına baktığımızda köy olabilecek yerleri ilçe yaptığınızda bir yere varmak mümkün değildir. Her beldede ilçede oturan insanlarımızın ilçe veya il olma istekler olur. Ama il veya İlçe olan yerlere yatırım geliyor mu?” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER