Milletvekili Demirtaş'tan Kamu-Sen'e ziyaret

Milletvekili Demirtaş'tan Kamu-Sen'e ziyaret

Milletvekili Demirtaş'tan Kamu-Sen'e ziyaret

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP İl Başkanı Hakkı Güney beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Kadir Bacıoğlu, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Türk Haber Sen Şube Başkanı Necmettin Bebek, Türk Ulaşım Sen Başkanı Dinçer Kayış ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.
Demirtaş, mecliste yaptığı çalışmalar, Zonguldak’ın sorunlarının çözümü için vermiş olduğu mücadele ve toplu sözleşme sürecinde kamu çalışanlarının haklı taleplerinin karşılanması için her türlü desteği verdiklerini anlattıktan sonra Türkiye Kamu-Sen de olmaktan memnun olduğunu belirtti. 
Bacıoğlu konuşmasında: “Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bildiğiniz gibi kamu çalışanlarının gözü kulağı toplu sözleşme masasında, yetkili sendikanın her zaman olduğu gibi bu dönemde de kamu çalışanları için mücadele etmeyeceğini, önlerine konulan metni imzalayacaklarını düşünmektedir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak süreci takip etmekteyiz. Memurlarımızın mağdur edilmemesi adına her türlü mücadeleyi veriyoruz. Sizlerin de bu süreci yakından takip etmesi memnuniyet verici. Sizden Zonguldak adına şehrimizin huzurlu ve yaşanabilir olması adına daha yoğun çaba bekliyoruz. Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2019, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER