Milletvekili Yavuzyılmaz ZGC'yi ziyaret etti

Milletvekili Yavuzyılmaz ZGC'yi ziyaret etti

Milletvekili Yavuzyılmaz ZGC'yi ziyaret etti

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Dünün gençleri bugün Türkiye'yi yönetiyor." dedi. 
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette ZGC Başkanı Derya Akbıyık ile ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz karşılıklı sohbet ettiler gündemi değerlendirdiler
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz " Cemiyet üyesi gazetecilerimiz değerli başkanımızı ziyaret etmek istedik. Hem Zonguldak sorunları ve çözümlerini, aynı zamanda da bir dost sohbeti yapmak istedik. Bu corona virüs salgınının olduğu günlerde tedbir alarak aynı zamanda tedbir alarak ve vatandaşlarımıza da örnek teşkil ederek bu günleri en kısa sürede atlatmayı umuyoruz. Hasarsız bir şekilde toplum olarak atlatmayı umuyoruz. Bugün 19 Mayıs törenimizi gerçekleştirdik sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek Zonguldak Valiliği önünde. Tedbirler nedeniyle gençlerin o heyecanını, enerjisini tören alanda göremedik. Ancak Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayram'ı önemini bugün olduğu gibi yarınlarda da her zaman en önde tutmak bizim birer görevimizdir.
 Atatürk Türkiye'nin geleceğini gençlere emanet etti. Dünün gençleri bugün Türkiye'sini yönetiyor. Yine gençler Zonguldak'a hizmet etmeye çalışıyor. Bugünün gençleri eksikleri mutlaka gidererek, üzerine koyarak Zonguldak'ı da Türkiye'yi de çok daha yaşanabilir bir yer haline getirecektir" dedi. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 Akbıyık Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın çalışmaların ilgiyle takip ettiklerini söyledi.


 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2020, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER