'Muhalefet Sendika Başkanı gibi konuştu!'

Kahvaltıda buluştular

'Muhalefet Sendika Başkanı gibi konuştu!'

Eğitim Bir-Sen Zonguldak Şubesi tarafından birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısı düzenledi. Gerçekleştirilen kahvaltı programında eğitim politikasını eleştiren Eğitim-Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Karuman Aşkar ile AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın atışması dalga vurdu. Memurlar Lokali'nde düzenlenen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Milli Eğitim Müdür vekili Murat Kapıcı ile merkez de bulunan sendika üyeleri ile sendika yöneticileri katıldı.

AŞKAN: ‘EĞİTİMİ BİRAZ GEÇ

Eğitim Bir-Sen tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma kahvaltısında konuşan Şube Başkanı Kamuran Aşkar, "Zonguldak eğitimin önemini biraz geç fark etti. Zonguldak yıllarca Türkiye Taşkömürü Kurumu'na bağlı olmayı eğitime önem vermekten daha önce gördü. Ve şimdi eğitimi en ūst seviyeye çıkarmak ve Zonguldaklı eğitimde hak ettiği yerlere taşımak hepimizin üzerinde bir sorumluluktur" dedi.

UÇAR: ‘MUHALEFET BAŞKANI GİBİ KONUŞTU!’

Kamuran Aşkar’ın muhalefet sendika başkanı gibi açıklamada bulunduğunu söyleyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar: “Siyasete girdiğim günden bu güne STK temsilcileri ile çok çeşitli etkinliklerde bulundum. Kamuran başkanımızla bir çok etkinlikte birlikte olduk, fikir alışverişinde bulunduk. Bize tavsiye ve önerilerini aldık. Ama şimdi Kamuran başkan muhalefetin sendika başkanı gibi konuşma yaptı. Bazı gerçekleri ortaya koymak adına dile getirdi. Eğitim camiamız yeni bir döneme başladı ve bir takım sorunlarda elbette olacaktır. Çünkü değişen, gelişen bir dünyada yaşıyoruz. 2002 yılından bu güne önemli yollar kat ettik. İmkanlar dahilinde eksiklikleri gidermek için çaba sarf ediyoruz. Bir takım tedbirler alınıyor, elbette yeterli olmayabilir. İktidarımız sorunların çözülmesi için çaba sarf ediyor.”

TÜRKMEN: ‘EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERİYORUZ’

Son olarak konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de: “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Herşeyin başı eğitimdir. Eğer kaliteli, doğru ve istenilen seviyede çocuklarımızı yetiştirirsek her şey daha güzel olur. Eğitimli insan ne yapacağını bilen insandır. Eğitim bizim olmazsa olmazımızdır. Eksiklerimizi de en kısa zamanda tamamlayacağız. Cumhurbaşkanımız da zaman zaman söyler en büyük eksiğimiz ve tamamlayamadığımız eğitimdir diye. Eksik öğretmen sayımızı tamamlamak üzereyiz. Zonguldak’ta yaklaşık 7 bine yakın öğretmenimiz var. Okullarımızın en iyi şekilde eğitim vermesi için en düzgün hale getireceğiz. En önemlisi öğretmenlerimizdir. Bizlerde siyasiler olarak onların emrindeyiz.” Yapılan konuşmaların ardından emekli olan öğretmenlere hediye takdim edildi. (Gamze Taşdemir)

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2019, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER