‘Muharrem Akdemir görevinin başında’

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den adaylık açıklaması

‘Muharrem Akdemir görevinin başında’

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
1 Kasım Perşembe günü başlayacak olan ve 20 gün sürecek olan Belediye Meclisinde bütçenin yeniden görüşüleceğini söyleyen Başkan Akdemir, 29 Ekim akşamı hayatını kaybeden meclis üyesi Mehmet İzzet Türkçelik’ten boşalan koltuğa ise YSK’da ki listede yer alan ismin geleceğini söyledi. 
Öte yandan, adaylığı ile ilgili de konuşan Başkan Akdemir: “Muharrem Akdemir görevinin başında. Ben buradayım. Hizmetlerimiz devam edecek” dedi. 
’20 GÜNDE BELLİ OLACAK’
Meclis toplantısında yeni meclis bütçesinin oluşturulacağını söyleyen Akdemir: “20 gün sürecek olan belediye meclisimiz var. Bütçemizi onaylamış olacağız.  Komisyonlarımız ve meclis üyelerimiz toplanıp kararlarını verecekler. Böylelikle bütçemiz yeniden onaylanmış olacak” dedi. 
‘HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEKLER’
Dolmuş duraklarında ki çalışmaların tamamlandığını ve yeniden hizmete açılacağını söyleyen Başkan Akdemir: “Asfaltlama çalışmalarımız başlıyor. Bunun akabinde mevcut durakların bulunduğu yerde de çalışmalarımız en geç Cuma günü itibariyle bitecek. Şoförler Odası Başkanımız >Osman Köksal Bahar ve şoför esnafı arkadaşlarımız talep ve istekleri doğrultusunda çalışmaların yeni başladığı esnada bizlerle bir araya gelmişlerdi. Ayrıca şoför esnafımız çalışmaların hızlandırılması adına imece usulü yardımda da bulunmuşlardı. Nihayet çalışmalarda sona gelinde ve en geç Cuma günü mevcut yerlerinde modern bir şekilde hizmet vermeye devam edecekler. Yaya geçit ve kaldırımları da çok güzel oldu. Halkımızı korumak adına böyle bir çalışma yapmak istedik. Bu nedenle işin süresi uzamıştı” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2018, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER