MUHTARLARA YENİ GÖREVLER GELİYOR..

MUHTARLARA YENİ GÖREVLER GELİYOR..

MUHTARLARA YENİ GÖREVLER GELİYOR..

Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Şerafettin Nas, Bakanlık nezdinde muhtarlara yeni görevler verileceğini söyledi. 19 Ekim'de kutlanacak olan Muhtarlar Günü'nün Cumartesi gününe gelmesi sebebiyle makam ziyaretlerinin 18 Ekim Cuma günü gerçekleştireceklerini belirten Muhtarlar Derneği Şubesi Başkanı Şerafettin Nas, tüm muhtarlara Cumartesi günü yapılacak olan göreve davet etti.

MUHTARLAR VALİ BEKTAŞ'I VE BELEDİYE BAŞKANI SELİM ALAN'I  ZİYARET EDECEK

Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Şerafettin Nas, 19 Ekim'de kutlanacak olan Muhtarlar Günü programı hakkında bilgi vererek şunları söyledi; "19 Ekim Muhtarlar Günü'nün tüm ülkemiz genelinde beşincisini kutlayacağız. Bugünün anlamını ve önemini anlatma anlamında bütün muhtarlarımızla bugünü kutlayacağız. 19 Ekim'in Cumartesi gününe gelmesi nedeniyle 18 Ekim Cuma günü makam ziyaretlerimiz olacak. 18 Ekim Cuma günü saat 11.00'de Sayın Valimizi makamında ziyaret edeceğiz. Ardından da Belediye Başkanı Selim Alan'ı ziyaret edeceğiz. 19 Ekim Cumartesi günü ise saat 10.30 da törenimizi yapacağız."dedi.

MUHTARLARA YENİ GÖREVLER GELİYOR..

Bakanlık nezdinde muhtarlara yeni görevler verileceğini belirten Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Şerafettin Nas sözlerine şu şekilde devam etti: "Muhtarlarımızın sorunları, yapacakları işler bir kitapçık haline geldi ve yakın zamanda muhtarlar daire başkanımız ve İçişleri Bakanımız açıklayacak. Bundan yaklaşık 10 gün önce Ankara'da hem Bakanlık nezdinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapmış olduğumuz görüşmeler var. Sorumluluğumuz çok ama yetkimiz olmadığı dönemde bu açıklanacak olan Bakanlık nezdinde muhtarlarımıza çok daha yeni görevler verilecek.Bunun için ben bugünü kutlama adına bütün muhtarların hemşerilerimizi törenimize bekliyoruz" dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER