Muhtarlardan Şanal'a tam destek

Muhtarlardan Şanal'a tam destek

Muhtarlardan Şanal'a tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Mahalle Muhtarları ile kahvaltıda buluştu.  

Ora cafede düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, CHP İl Başkanı Hakkı Güney, CHP belediye meclis üyeleri, Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları ve Muhtarlar katıldı.

Muhtarlarla bir araya gelmek istediklerini söyleyen CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal: "19 mahalle muhtarımız bu şehrin her sokaklarını iyi bilen kişilerdir. Onlarla bir araya gelmek istedik. Her zaman olduğu gibi partimizin prensipleri ve yeni oluşacak meclis üyelerimizle insanlarımızı güldürmek istiyoruz. Biz muhtarlarımızla el ele verip güzel hizmetler yapmak istiyoruz" dedi.

“6 AYDA SORUNU ÇÖZECEĞİZ”

Zonguldak'ın asfalt sorununu altı ay içinde tamamlayacaklarını söyleyen: Şanal: "Sayın Muharrem Akdemir ve meclis üyesi arkadaşlarımız güzel hizmetler yapmaya çalışmıştır. Son 4 yıldır Zonguldak alt yapı ile ilgili şantiye haline gelmiştir. Alt yapı çalışmalarının bir mühendis olarak çok zor olduğunu biliyorum. Kısa süreli çalışmalar değildir. Bunu bir siyaset malzemesi yapmakta doğru değildir. Haksızlık yapmaktan uzak durmak gerekir. 31 Mart'ta insanlarımızın teveccühü ile yeniden göreve geldiğimizde insanlarımıza hizmete devam edeceğiz. Asfalt tesisi kurup Zonguldak'ın yol sorununu kaldıracağız ve istihdam sağlayacağız. Biz vatandaşımızın yüzünü güldürüp, mahçup da olmayacağız. Çukurlar da balık tutulması espri anlamına getirilmiş, elbette hizmet bekleniyor. Altı ay içersinde yol ile ilgili bütün sorunları ortadan kaldıracağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER