''Müjde'' diye erteleme haberi veriyorlar! Pes..”

''Müjde'' diye erteleme haberi veriyorlar! Pes..”

''Müjde'' diye erteleme haberi veriyorlar! Pes..”

Dün bazı haber bültenlerine yansıyan, Mithatpaşa Tünelleri ve Kilimli Sahil Yolu projelerinin, Cumhurbaşkanının talimatı ile acil olarak hızlandırıldığı ve Ulaştırma Bakanlığından gelen yanıt ile bu çalışmaların 31.12.2021 tarihinde bitirilerek halkın hizmetine sunulacağı, yönündeki AK Partili yöneticilerce yapılan açıklamalara, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’dan yanıt geldi.

Milletvekili, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, AK Partili yöneticilerin, Mithatpaşa  Tünelleri ve Kilimli Sahil Yolu Projelerinin bitim tarihi konusunda müjde mahiyetinde yaptıkları açıklamaları için; bunun “bir müjde değil, ‘erteleme’ olduğu” yorumunu yaptı.

Yavuzyılmaz, vermiş olduğu soru önergesine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca 6 Mayıs 2020 tarihinde dönülen yanıtı paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

''Müjde'' diye erteleme haberi veriyorlar! Pes.. Benim aldığım tarih daha iyiydi..”

“Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'nın yazılı soru önergeme verdiği 6 Mayıs 2020 tarihli yanıta göre; Mithatpaşa tünelleri ve Kilimli Sahil Yolu'nun bir bütün olarak ‘2021 yılında’ tamamlanacağı belirtiliyordu.

Bugün AK Parti'den müjde diye yapılan açıklamaya göre; Bu işlerin ancak 31 Aralık 2021 günü tamamlanabileceği açıklandı!

Yani 2021'in son günü, 2022'nin başı..

'Müjde'' diye erteleme haberi veriyorlar! Pes.. Benim aldığım tarih daha iyiydi..”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2020, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER