Müsabakalarda Dereceye Girenlere Kupaları Verildi

Müsabakalarda Dereceye Girenlere Kupaları Verildi

Müsabakalarda Dereceye Girenlere Kupaları Verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 8-15 Ekim tarihleri arasında Türkiye genelinde düzenlenen etkinliklerin kapanış töreni yapıldı.

Bu kapmamda  Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  tarafından Amatör Spor Haftası kapanış töreni düzenlendi.

Site Spor Salonunda düzenlenen törene Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcısı Zafer Taştan, Zonguldak Belediye Başkanı  Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Kemal Demir, Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, bazı daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, 8-15 Ekim tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor haftasında çeşitli branşlarda spor müsabakaları düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gençlerimizi ve vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik etmek amacı ile organize ettiği Amatör Spor Haftası etkinlerini başarı ile tamamladık. Çeşitli branşlarda düzenlediğimiz müsabakalar oldukça çekişmeli geçti. Ben katılan tüm sporculara ve anları teşvik eden öğretmenlerine teşekkür ediyorum. 600 bin nüfusu olan ilimizde 30 bin’e yakın lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Bu lisanslı sporcuların yüzde 20’si aktif olarak sporculuk hayatlarını devam ettirmektedir. Biz İl Müdürlüğü olarak gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yaptırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben Amatör Spor Haftası etkinliklerine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Konuşmanın ardından müsabakalarda dereceye girenlere Vali  Ahmet Çınar, Belediye Başkanı  Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü  Ahmet Metin Turanlı, ASKF Başkanı Kemal Demir ve davetliler tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 06:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER