Muslu Belde Belediye Başkan Adıyaman'ın mutlu günü

Muslu Belde Belediye Başkan Adıyaman'ın mutlu günü

Muslu Belde Belediye Başkan Adıyaman'ın mutlu günü

Zonguldakın Kilimli ilçesine bağlı Muslu Belde Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, kızı Dilan Adıyamanı Ramazan Erkadam ile evlendirdi.
Aylin-Sabahattin Adıyamanın kızları Dilan Adıyaman, Ayten-Zahir Erkadamın oğulları Ramazan Erkadam ile dünya evine girdi. Çaycuma Belediyesine ait Yeni Pazar yerinde yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı düğün törenine, CHP Zonguldak eski milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, CHP Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir, Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, CHP eski il başkanı Halil Furat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri, DİSKe bağlı Genel İş Sendikası Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, Kilimli İlçe Müftüsü Nedim Özkal, bölge muhtarları, BEÜ öğretim görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Dilan ve Ramazan Erkadam çiftinin düğün töreninde davul ve müzik eşliğinde katılanlar piste çifti yalnız bırakmadılar. Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman, düğün töreninin sonunda, çalan müzik eşliğinde kızı Dilan ile dans ederken gözyaşlarını tutamadı. Dilan-Ramazan çiftinin düğün töreni, misafirler ile çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER