NECDET KARAVELİ'DEN MÜJDELİ HABER!

NECDET KARAVELİ'DEN MÜJDELİ HABER!

Zonguldak İl Özel idaresine kazandırılan 6 iş makinesi, 12 kamyonun ardından, yeni kamyonlar da makine parkına kazandırılacak. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli yeni kamyonların da geleceği müjdesini verdi.

Zonguldak İl Özel idaresi  makina parkına yeni alınan iş makinaları Vali Mustafa Tutulmaz, milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan'ın katıldığı törenle vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, makine parkını yenilemeye devam edeceklerini ifade etti. mevcut makine parkına kazandırılan iş makinesi ve kamyonlarda ek olarak yeni kamyonlarında geleceği müjdesini veren İl Genel Meclisi Başkanı Necdet karaveli, şunları ifade etti:

BU NOKTADA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

"2020 yılı bütçesinde bildiğiniz gibi yatırma para ayırmayarak meclis olarak bir riske girmiştik. Bu noktada da genel anlamda bölgedeki muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık, bizi sağolsun beklediler. Biz 2020 yılı bütçesi yatırım programına sadece araç gereçlerin yenilenmesi ile ilgili bir ödenek koyduk. Bununla ilgili de şu anda Eylül ayı içerisinde gelecek kamyonlarımızla beraber yaklaşık olarak planladığımız paranın yüzde ellisi gerçekleşmiş olacak. Tabii ki bizim daha yeni yıllardır yorulan maddi anlamda makine İkmal Müdürlüğü'müze yedek parça ve tamirat anlamında önemli yükler getiren araçları bir an önce tasviye edip hem performansı yüksek hem de daha kaliteli araçları şantiyelerimize kazandırmaktı. Bununla ilgili de ilk etap araçlarımız ve makinelerimiz geldi bunların dağılımınıda şantiyelere yapacağız. Bizim gayemiz gerçekten de standardı yüksek hizmetler üretmek vatandaşımızı daha da köylerde rahatlatmak. Bu noktada çalışmalarımız İnşallah devam edecek. 

PERSONELE EĞİTİM VERİLECEK.

Araçların kullanım konusunda personel hizmet içi eğitim vereceklerini belirten meclis başkanı karaveli, "Tabii ki Sayın valimiz de söylediği gibi bundan sonra bu araç ve gereçlerin kullanımı çok önemli personelimize bu konuda önemli görevler düşüyor. Biz de hizmet içi eğitimlerle personelimizin daha da uzmanlaşması daha da profesyonel hale gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız idare ve meclis olarak"şeklinde konuştu

KARAVELİ'DEN TEŞEKKÜR

İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet karaveli, "Devamında da inşallah diğer araçlar planladığımız araçlarda yıl içerisinde şantiyelerimize gelmiş olacak. 2020 yılı bütçesinde bu kararı alan meclis üyeleri mi teşekkür etmek istiyorum, bizi destekleyen hem Sayın valimize hem milletvekillerimize hem il başkanımıza da teşekkür etmek istiyorum" ifadesini kullandı.


 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2020, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER