Neyin rekabeti hangi rekabetin içerisindeyiz

Neyin rekabeti hangi rekabetin içerisindeyiz

Neyin rekabeti hangi rekabetin içerisindeyiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Demir, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu tamamlana delege seçimlerinde partisinin kendi içinde bölündüğü görüntüsünden rahatsız olduğunu kaydederek şunları söyledi:

“Delege seçimleri kendi şahsi fikrimce bölünmenin simgesidir. Ben hiç hoş bulmadım sanki iki ayrı partinin seçimleri katılmış gibi bir havası vardı. Burada birlik ve beraberlik olması gerekirken bu tür ayrılıklar bize artı puan getirmez. Cumhuriyet Halk Partisi ne hiçbir faydası olmaz aksine zararı olacağını düşünüyorum. Bence bir an önce arkadaşlar komple akıllarını başlarına almaları gerektiğini düşünüyorum. Birlik ve beraberliğe sağlamaları gerektiğini düşünüyorum. Delege seçimleri denildiğinde insanlar neye bakıyor Cumhuriyet Halk Partisinin el ele verip bir şekilde mahalli delegelerinin seçilmesi konusuna bakıyor. Burada bir rekabet söz konusu olmuştur. Neyin rekabeti hangi rekabetin içerisindeyiz. İnsanlar kendi arasında rekabet yapar mı? Rekabet başka firmayla başka bir siyasi parti başka bir görüşme yapılır. İnsanlar kendi içerisindeki rekabette kaybetme mahkûmlardır. Bence bir an önce insanların akıllarına başlarına alması gerekiyor. Eski Vekilmiş yeni Vekilmiş,eski belediye başkanı veya muhtarmış öyle bir şey yoktur. Burada söz konusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Herkese elini taşın altına koyacak hep birlikte doğruyu bulacaklardır. Benim inancım budur” dedi. 

İZZET TÜRKÇELİK KOLTUK SEVDASINDAN VAZGEÇSİN

İl başkanlığınca disipline sevk edilen meclis Üyesi Mehmet İzzet Türkçelik’i eleştiren Gökhan demir, “Tabii ki bu bir takdir meselesidir. Ben kendi yapımdan bile getireyim. Beceremedim bir konu varsa bırakırım. Yani koltuk sevdasından vazgeçerim. Yok komisyon başkanı yok imar Komisyonu başkanı yok grup sözcüsü Yani bu bu tür şeyler bize neler getirebilir ki? Sonuç itibariyle biz orada vatandaşlara destek olmak amacıyla oradayız. Bugün bir komisyon yarın başka bir komisyonda olursun. Ancak beceremediğimi düşündüğüm o dakika görevi bırakırım. Ben burada hiçbir komisyona girmedim. İki dönem trafik Komisyonu Başkanlığı yaptım. Bir dönem encümen üyeliği yaptım. Ancak bu dönem çok ilgilenemedim için hiçbir komisyona girmedim. Bıraksınlar bu koltuk sevdasını ve başaramıyorlarsa komple bıraksınlar bu bir gerçektir. Yani o konuda eksiklerimiz çoktur. Belediye meclisinde de eksikliklerimiz çoktur. Kendim de dahil olmak üzere ben aslında 31 meclis birisini suçlu buluyorum. Yine söylüyorum bir araya gelemediğimiz için Zonguldak için gerçekten bir şeyler yapamadığımız için kendi aramızdaki kavgaları rantları bu tür söylentileri artık kesmemiz ve bırakmamız gerektiğini düşünüyorum. Kalakala şurada 16 ayımız kalmıştır. Bu sürede Zonguldak için ne yaptık. Yaptıklarımızla iyi anılmak mı yoksa arkamızdan küfür ettirmek midir. Önemli olan iyi anılmaktır. Her şey Zonguldak içindir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER