NURİ TEKİN’DEN KUTLAMA…

NURİ TEKİN’DEN KUTLAMA…

NURİ TEKİN’DEN KUTLAMA…

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.
Tekin açıklamasında şöyle dedi:
"Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakar öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır” sözü, eğitimin bir ülkenin gelişip kalkınmasında en önemli unsur olduğunu bizlere göstermektedir.
Vatanına, bayrağına, devletine ve milletine bağlı nesiller yetiştirmek için bir ömür çalışan öğretmenlerimiz, aldıkları bu büyük sorumlulukları yerine getiren ilim neferleridir. Bizlere düşen en önemli görev ise öğretmenlerimize gereken saygı ve değeri vermektir.
Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle; Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm eğitim şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi de rahmetle anıyor. Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2019, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER