O Lise Kültür Varlığı olarak tescillendi

O Lise Kültür Varlığı olarak tescillendi

O Lise Kültür Varlığı olarak tescillendi

Zonguldak'ta yapımı devam eden Atatürk Devlet Hastanesi ek bina inşaatına, otopark yapılması için yıkılması önerilen Kız Meslek Lisesi'nin yıkılmaktan kurtulduğu haberi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a yaptığı çağrı ile geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış, milletvekili bakan Selçuk'a duyarlılığı için teşekkür etmişti.

Yavuzyılmaz'ın dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ise Kız meslek Lisesi'nin, Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu kararınca “KÜLTÜR VARLIĞI” olarak tescillendiği belirtildi.

Milletvekilinin paylaşımında şu ifadelere yer verildi.

"Kız meslek Lisemiz, Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararınca, bugün itibariyle 'KÜLTÜR VARLIĞI' olarak tescillendi! Kurula başvuruyu yapan başta Zonguldak Kültür Eğitim Vakfı (ZOKEV) olmak üzere, Gönül gönüle hep birlikte mücadele eden, mezunu, öğrencisi, öğretmeni, STK'larıyla tüm Zonguldak halkımıza çok teşekkür ederim"

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2019, 23:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
kadir sarı
kadir sarı - 4 yıl Önce

Sn milletvekiline mücadelesi için zokev e ve emek veren herkese başvuru için teşekkür ederiz.

Ceyhun Sipahi
Ceyhun Sipahi - 4 yıl Önce

Teşkkür ederiz deniz bey verdiğiniz mücadele ve güzel zonguldakın güzel insanlarının tepkisi sonucu değiştir.. Bu şerden hayır çıktı

SIRADAKİ HABER