Ogan Göktürk, Harun Akın...

Ogan Göktürk, Harun Akın...

Ogan Göktürk, Harun Akın...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Hakkı Güney, Gündem Gazetesi Zonguldak bürosunu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Batuhan Karamalak ile istişarelerde bulundu. Başkan Güney, Ahmet Akın’ın ziyareti, yerel seçimler ve adaylık noktasında açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Ahmet Akın’ın Zonguldak ziyaretini değerlendiren Güney, “Ahmet Bey Genel Başkan başdanışmanıdır. Ahmet beyin genel merkezimiz ekonomi ile, Türkiye’de ki ekonomik istikrarsızlığın illerde ki yansıma anlamında görevlendirildi. Kendileri bu sebeple Zonguldak’ı ziyaret ettiler. Kendileri enerjiden sorumlu değerli bir milletvekilimizdir. Konunun hassasiyetini iyi bilen bir isim. Dün ziyaretlerimize TSO’dan başladık. Baro’ya oradan esnaf kefalet kooperatifine daha sonra GMİS ziyaretlerini gerçekleştirdik. Zonguldak ekonomisinin durumunu bu ekonomik krizde ki vaziyeti nedir? Noktasından değerlendirmeler yaptık” dedi. 
CHP kulislerinde Zonguldak Belediyesi fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk ve Harun Akın gibi isimlerin konuşulduğu belirten Karamalak’ın bu yönde sorusuna cevap veren Başkan Güney, “Biz CHP olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabi herkes bir adaylık süreci yaşayabilir. Bunun en iyisini, Zonguldak için en hayırlısını değerlendireceğiz. Tabi mahallelerden aldığımız kendi alanımızda doneler var. Bunları daha net ve görünür hale getirmek istiyoruz. 19 mahallede geniş kapsamlı istişare toplantıları yapıyoruz. Bunlarda belli bir noktadan sonra CHP’nin belediye başkan adayını belirleyecektir. Zaten belirli bir noktada artık belediye başkanlığı adayı kafamızda oluştuğu zaman kamuoyu ile paylaşacağız. Biz deneyimli, belediyeciliğin hassasiyetini bilen arkadaş bizim için daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı. 
“EKONOMİK DEĞERLENDİRME YAPTIK” 
CHP Balıkesir Milletvekili ve Başdanışman Ahmet Akın’ın Zonguldak ziyaretini değerlendiren CHP İl Başkanı Hakkı Güney, “Ahmet Bey Genel Başkan başdanışmanıdır. Ahmet beyin genel merkezimiz ekonomi ile, Türkiye’de ki ekonomik istikrarsızlığın illerde ki yansıma anlamında görevlendirildi. Kendileri bu sebeple Zonguldak’ı ziyaret ettiler. Kendileri enerjiden sorumlu değerli bir milletvekilimizdir. Konunun hassasiyetini iyi bilen bir isim. Dün ziyaretlerimize TSO’dan başladık. Baro’ya oradan esnaf kefalet kooperatifine daha sonra GMİS ziyaretlerini gerçekleştirdik. Zonguldak ekonomisinin durumunu bu ekonomik krizde ki vaziyeti nedir? Noktasından değerlendirmeler yaptık. Görüşmelerimizde ekonominin hakikaten çok büyük sıkıntılar içerisinde olduğunu esnaf kurumumuzdan yaptığımız görüşmelerde olaylara mercek tuttuk. Zonguldak ekonomisinin ciddi anlamda yara aldığını gördük. Tabi bunları derleyip raporlaştırdık. Ahmet bey bunları genel merkeze sunacak. Bizim de ekonomiden sorumlu il başkan yardımcımız Murat Yüce arkadaşımız da geniş kapsamlı bir rapor hazırlayıp genel merkeze sunum yapacağız. Bunun yanında bu süreçte bazı değerlendirmelerimiz oldu. Bunları da genel merkezle paylaşacağız. Şahsımın da bu noktada görüşleri olacak” dedi. 
“ZAMANI GELİNCE ADAY BELLİ OLUR” 
CHP kulislerinde Zonguldak Belediyesi fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk ve Harun Akın gibi isimlerin konuşulduğu belirten Karamalak’ın bu yönde sorusuna cevap veren Başkan Güney, “Biz CHP olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tabi herkes bir adaylık süreci yaşayabilir. Bunun en iyisini, Zonguldak için en hayırlısını değerlendireceğiz. Tabi mahallelerden aldığımız kendi alanımızda doneler var. Bunları daha net ve görünür hale getirmek istiyoruz. 19 mahallede geniş kapsamlı istişare toplantıları yapıyoruz. Bunlarda belli bir noktadan sonra CHP’nin belediye başkan adayını belirleyecektir. Zaten belirli bir noktada artık belediye başkanlığı adayı kafamızda oluştuğu zaman kamuoyu ile paylaşacağız. Biz deneyimli, belediyeciliğin hassasiyetini bilen arkadaş bizim için daha iyi olacaktır” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2018, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER