Öğrenciler, Etkinlik planlamasını uygulayarak öğreniyor

Öğrenciler, Etkinlik planlamasını uygulayarak öğreniyor

Öğrenciler, Etkinlik planlamasını uygulayarak öğreniyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölümü Kongre ve Fuar Organizasyonu öğrencileri tarafından, Gökçebey Gençlik Merkezi Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.
Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Gökçebey Gençlik Merkezinin Müdürü İsmail Keskin, Gençlik Lideri Bülent Demirci ve öğrenciler katıldı. 
Toplantıda konuşma yapan İsmail Keskin, üniversite gençleriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gençlik Merkezinin 1671 üyesi var. Her geçen gün daha fazla gence ulaşmayı hedefliyoruz. Gençlerle birlikte yeni projeler üretmek onlarla sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz. Her yıl planlarımız doğrultusunda doğa kampları, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri gibi etkinlikler düzenliyoruz. Gençlik Merkezimizin kapısı gençlere her zaman açıktır. Gençlerin fikirleri bizler için çok önemli ve değerlidir” dedi.
Toplantıda söz alan Gençlik Lideri Bülent Demirci, Gençlik Merkezinin Erasmus+ kapsamında gerçekleştirdiği projeler, engelliler için yapılan etkinlikler ve köy okullarında okuyan çocuklara yönelik çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. 
Toplantı sonunda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Aysu Aysel tarafından Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Keskin’e teşekkür belgesi ve üniversitenin armağanları takdim edildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER