ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK!..

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK!..

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI DESTEK!..

Engelsiz Kampüs, Engelsiz Üniversite misyonu çerçevesinde hem Bülent Ecevit Üniversitesi’nde öğrenim gören engelli öğrencilerin hem de engelli vatandaşlar için hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik projeler, etkinlikler devam ediyor.  Böylelikle Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri,  engelsiz bir yaşam için hayata geçirdikleri sosyal ve akademik projelerle hem toplumla bütünleşiyor, hem de Zonguldak genelinde örnek projelere imza atıyor.

Bu bağlamda Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2’nci sınıf öğrencileri tarafından, Öğr. Gör. Dr. Funda Yorulmaz danışmanlığında Gökçebey’de birlik ve dayanışma etkinliği düzenlendi. Halk tarafından yoğun ilgi gören etkinlikten elde dilen gelir ise Gökçebey Kaymakamlığı koordinesinde engelli vatandaşlar için inşa edilmesi planlanan sosyal hizmet binasına destek olarak bağışlandı.

Etkinlik kapsamında Öğr. Gör. Dr. Yorulmaz eşliğinde projede yer alan öğrenciler Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak’ı makamında ziyaret ettiler. İlk aşamada tekerlekli sandalye desteği için yola çıkan  proje ekibince, Kaymakam Atak’ın da koordinesiyle ile etkinlikten elde edilen gelirin engelli vatandaşlara hizmet verecek sosyal tesis için bağışlanması kararlaştırıldı.  Bu kapsamda birlik ve dayanışma programının geliri, Gökçebey Bedensel Özürlüler Yardımlaşma ve Koruma Derneği Başkanı Ergin Şenay’a teslim edildi.  Kaymakam Atak ve Dernek Başkanı Şenay,  BEÜ öğrencilerine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2019, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER