ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET COŞKUSU

ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET COŞKUSU

ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET COŞKUSU

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonunda mezun olacak 123 öğrenci için mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Site Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine; Okul Müdürü Erol Koç, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende öğrenciler katılımcıların alkışları eşliğinde salona girdiler.

Zonguldak Erdemir Anadolu Lisesi Müdürü Erol Koç, törende yaptığı konuşmada: “Değerli öğretmen arkadaşlarım; 4 yıl emek verip bilgi ile donattığınız 2019 yılı mezunlarımızı uğurluyoruz. Onlar için duyduğunuz gururu paylaşıyor, onlara gösterdiğiniz ilgi ve sevgiyi takdirle karşılıyorum. Öğrencilerimize akademik bilginin yanında iyi bir insan ve topluma yararlı bir fert olma bilincini de aşıladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk “Muallimler yeni nesli cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğiticileri olarak sizler yetiştireceksiniz. Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserinizin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle mütenasip bulunacaktır” diyor. İşte kıymeti meslektaşlarım sizin de eseriniz burada mezun olan öğrencilerinizdir. Eseriniz olan bu gençlerle ne kadar gurur duysanız azdır. Sevgili gençler; Eğitim kalbe dokunmaktır. Sizler Zonguldak’ın yıldızlarısınız. Gelecekte Türkiye ve dünyanın yıldızı siz olacaksınız ve Türkiye için dünya ile yarışacaksınız. Bu noktada sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum. Hepinizle gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum. İyi ve başarılı bir insan olmak ayrıcalık ve çaba ister. İleride hangi mesleği seçerseniz seçin, insanları severek hizmet edin. Hoşgörü sahibi olun. Ancak böylelikle düşündüğü gibi davranan, inandığı gibi yaşayan içi huzurlu ve fark yaratan insanlar olursunuz. Sevgili gençler ayrılıyoruz diye düşünmeyin Erdemir Lisesinin kapıları sizlere her zaman açık olacaktır” dedi.

Törende okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsüne plaket takdim edildi ardından okul birincisi Zeynep Gümüş, okulun şeref kütüğüne ismi yazılı plaketi çaktı. Törenin sonunda öğrenciler keplerini hep birlikte havaya attılar.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2019, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER