ÖĞRETMENE ACI VEDA!..

ÖĞRETMENE ACI VEDA!..

ÖĞRETMENE ACI VEDA!..

Zonguldak’ta özel bir lisede matematik öğretmeni olarak görev yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Erdal Karadeniz, Kozlu merkez Aziziye Caminde kılınan öğle namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Lisede matematik öğretmenliği yapan Erdal Karadeniz (43), dersten çıktıktan sonra koluna ağrı girdiğini söyledikten sonra yere yığılmıştı.  Öğretmenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri Erdal Karadeniz’in kalbinin durduğunu fark etti. Kalp masajıyla hayata döndürülen Karadeniz, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Karadeniz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Erdal Karadeniz’in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacağı öğrenilirken, Erdal öğretmenin ölümü, öğrencilerini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Karadeniz’in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Öğlen namazının ardından Kozlu Aziziye Caminde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilen Erdal Karadeniz’in cenazesine çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Öğretmen Erdal Karadeniz  göz yaşları içinde son yolcuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER