'Ölüm kavşağı'na çözüm arayışı...

‘Ölüm kavşağı’na çözüm arayışı...

'Ölüm kavşağı'na çözüm arayışı...

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutuş’uziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇATUROĞLU, Çaycuma’da yapımına acil ihtiyaç duyulan kavşakları görüştüklerini bildirdi.

Milletvekili Çaturoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çaycuma İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu, İlçe Başkan Yardımcıları Çetin Hotlu, Veysel Karani Doğancı, İl Genel Meclisi Üyesi SiyamiAkçaalan ile birlikte Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tutuş’uziyaret ettik. Ziyaretimizde Çaycuma’da ölümlü kazalara sebep olan başta Nebioğlu Kavşağı olmak üzere, Perşembe Kavşağı, Çaycuma OSB kavşağı,Koramanlar Karakol Kavşağı ve Ahatlı Üst Geçit Kavşağını görüştük. Öncelikli olarak ölümlü kazalara sebep olan Nebioğlu kavşağının yapılmasını talep ettik ve diğer kavşakların yapımını da 2018 yılı yatırım programına alınmasını ilettik. Sayın Tutuş, Nebioğlu Kavşağının yapımına öncelik vereceklerini ve diğerlerini de 2018 yılı yatırım programına teklif edeceklerini ifade ettiler.”

 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 12:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk
Faruk - 6 yıl Önce

Peki bu öüm kavşağını kim yaptı kendi kendine mi hortladı, yada yada bir gecede mi oldu bile bile ölüm kavşağı yapmmışsınız kim musade etti buna acaba bilerek mi yapıldı yoksa

SIRADAKİ HABER