Ömer Selim Alan görevi devraldı

Ömer Selim Alan görevi devraldı

Ömer Selim Alan görevi devraldı

Zonguldak Yüksek Seçim Kurulu Başkanından Mazbatasını alan Ömer Selim Alan, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den görevi resmen devir aldı. 

Eski başkan Muharrem Akdemir, 
Ömer Selim Alan’ı
daire müdürleri ve belediye personeli ile birlikte belediye binası önünde tören ile karşıladı. 

Ömer Selim Alan’a, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, il başkanı Zeki Tosun, merkez ilçe başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer eşlik etti. 


Doktor Ömer Selim Alan,”115 gün sahada koşarken bu kadar terlemedik. Muharrem Başkanıma bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Artık icraat zamanı. Artık hizmet zamanı. Zonguldak’ın hizmete ihtiyacı var. Ömer Delim Alan olarak Zonguldakın emrindeyim. 3 dönem istiyoruz. Benim belediyeyi hiç vermeyi düşünmüyorum. Ben şunu söylüyorum bu seçimin kaybedeni YÖK. Vatandaşlarıma şunu söylüyorum hizmet bismillah.   “

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,”Çok özel bir gündeyiz. Demokrasimizin olamazsa olmazlarından 31 Mart akşamı tamamladık. Bizlere yakışır bir siyasi akşamı yaşadık. İstiyorum bu Zonguldak’ta güzel seçim örneği tüm Türkiye’yi örnek alır. Zonguldak’lı hür iradesi bunu gösterdi. Ufak tefek bilgiler ben hazırladım. Bu mühürü 5 yıl sonra geri almak kayıdiyle veriyorum.”

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2019, 20:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER