Ömer Selim Alan projelerini açıkladı, meclis üyelerini tanıttı

Ömer Selim Alan projelerini açıkladı, meclis üyelerini tanıttı

Ömer Selim Alan projelerini açıkladı, meclis üyelerini tanıttı

AK Parti Zonguldak  Belediye Meclis Üyesi ve Aday Tanıtım Toplantısı, Dedeman Otel’de başladı. Belediye Meclis Üyeleri partilileri kapıda karşıladı. Oluşan kuyrukta partililer AK Parti Belediye Meclis Üyeleri’ni tebrik etti, başarılar diledi. 


Gerçekleştirilen programa Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, muhtarlar, STK Başkanları, partililer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Mustafa Çağlayan yaptı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar: "Uzun bir süre belediye başkan adayları ile ilgilendik. Zonguldak'ta genç, heyecanlı, projesi olan bir doktorumuzu aday gösterdik. Zonguldak'ta heyecan veren dönemin başındayız. Sayın Alan'a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Yerel yönetimler çok önemlidir, bunu hep söyledim. AK Parti ailesi 25 belediyemiz var, projeleri hayata geçirecek isimlerle yola çıktık. AK Parti belediyeciliği çok önemlidir. Yerel yönetimlerde Zonguldak'a 10 yıldır bir çivi çakılmadı. 26 yıldır iktidarız ve yaptığımı hizmetleri anlatmaya zaman yetmez. Ama gelip 16 yıllık dönemini eleştiriyorlar, bilgi ve birikimleri yok. Bu şehrin sakini ve sahibiyim, ama utanıyorum söylemeye. Zonguldak merkezde 10 yıldır hiç bir proje hayata geçmesi, varsa söylesinler. 2004-2009 yılları arasını eleştiriyorlar. Bir çok çalışma yapıldı, sayabiliriz. Elbette yeterli değil ama inşallah Alan başkanımızla el ele vererek beklentilere cevap verecek projeleri hayata geçireceğiz. Onların haddine değildir bizi eleştirmek. Gömlek değiştirdiler yine halkın karşına çıktılar. Biz Ömer Bey'in arkasındayız, siyasete birlikte başladık. Tabanı, teşkilatcılığı iyi biliyor. Biz sadece seçim zamanı halkın arasına giren insan olmadık, olmayacağız. Bunu herkes bilsin. Zonguldak'ı küçük köy haline getirdiler ve biz 5 yıllık dönem içerisinde gıpta ile bakılan şehir haline getireceğiz" dedi. 


AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu: "Zonguldak'ta gönül belediyeciliği tarihi başlamıştır. Zonguldak'a çok güzel hizmetler yapacağız. Tek bir grup olarak 10 yıldır geri kalmış Zonguldak'ı şehir yapmak istiyoruz. Önemli bir süreçten geçiyoruz, dikkatli olmamız lazım. Buz seçimin ne olduğunu algılamamız lazım. 31 Mart'ta çıkacak sonuca göre planlar yapanlar var, müsade etmiyeceğiz. Her bölge hedefe kilitlendi. Güçlü bir duruşla Zonguldak'ta 31 Mart'ta geliyoruz. Gece gündüz durmak yok, sıkılmadık el bırakmayacağız" dedi. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen: "Meclis listesine isim koyacak isimler bulamayanlar var, şükür biz öyle değiliz. Siyaset bir yarıştır ama bayrağı teslim eden bırakıp gitmez, terlemeye devam eder. Bu bir sevda işidir. Herkes Milletvekili ve belediye başkanı olmak için uğraşıyor. Projeleri var mıdır? Zonguldak'ın derdi ortadadır, çok büyük projelerle ihtiyacı yoktur. Bu seçim farklıdır. Biz hizmet için geliyoruz, şu 30 günlük süreçte çalışalım"  dedi.
AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan:: "Doğduğumğüm memleketime hizmet etmek için yola çıktım. Adaylığımın açıklandığı günden bu güne kadar alanlarda hız, sorunları dinliyoruz. Tek dert yol! Haklılar, biz bu yolları hak etmiyoruz, yakışmıyor. Su sorununda var, en pahalı suyu kullanıyoruz. Sosyal donatı eksikliği var, vakit geçirecek bir alan arıyoruz, merkezde daha bulamadık. 31 Mart'ta göreve gelince bu üç konuyu birinci sıraya alıp yapacağız. 14 yıl Kızılay'da yöneticilik yaptım, ilk göreve geldiğimde orasının da belediyeden farkı yoktu. Ama gelinen süreçte dünya rekorları kırdık. Ekip çalışmasını biz öğrendik" dedi.
Alan yaptığı konuşmanın ardından projeleri i açıkladı, meclis üyelerini tanıttı

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER