Ömer Selim Alan teşekkür etti

Ömer Selim Alan teşekkür etti

Ömer Selim Alan teşekkür etti

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, geçtiğimiz Cumartesi günü Dedeman otelde gerçekleştirilen Belediye Meclisi aday ve proje tanıtım toplantısına büyük ve coşkulu katılım sağlayan Zonguldak halkına teşekkür etti.

Zonguldak halkının tevazu, samimiyet ve gayretle meclis adayları ve proje tanıtım toplantısına katılarak kendilerini ve yalnız bırakmadığını, 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde elde edilecek zaferin ilk sinyallerini verdiğini belirten Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan şu görüşlere yer verdi;

“Cumartesi günü Dedeman otelde gerçekleştirdiğimiz Belediye Meclis adaylarımız ile projelerimizin tanıtım toplantısına katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve onurlandıran başta İl Başkanım Zeki Tosun ve Yönetim Kuruluna, Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar’a, Merkez İlçe Başkanım Mustafa Çağlayan ve Yönetim Kuruluna, İl kadın Kolları Başkanım Züleyha Arıman ve Yönetim Kuruluna, Gençlik Kolları Başkanım, Meclis üyem Burhan Onuk ve Yönetim Kuruluna, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkan ve yöneticilerine, Mahalle Muhtarlarımıza, Mahalle Başkanlarımıza Saygıdeğer Zonguldak halkımıza teşekkür eder en derin saygılarımı sunuyorum.

Tanıtımını gerçekleştirdiğimiz, Zonguldak halkımızın beklentisini ve özlemini duyduğu projelerimize ve yapacaklarımıza gösterdikleri tevazu, samimiyet ve gayret beni ve meclis üyelerimi memnun etmiş ve geleceğe, seçim zaferine umutla bakmaya sevk etmiştir.

Ben inanıyorum ki, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız, Mahalle Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte halkımızla omuz omuza vererek Belediye Meclis üyelerimizin mahallelerinde yapacakları çalışma ve gösterecekleri gayretle halkımızla bütünleşerek 31 Mart akşamı zafere ulaşacağız.

Gönül Belediyeciliğini, AK Belediyeciliği 1 Nisan sabahı Zonguldak halkımıza kavuşturacağız. Yapılmayan hizmetleri, gerçekleştirilmeyen yatırımları yaparak halkımızı özlemini duyduğu Zonguldak Belediyesine kavuşturacağız.”

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 21:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER