‘Onun bunun adamı ile seçime gitmeyeceğiz’

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’dan ortak basın açıklaması

‘Onun bunun adamı ile seçime gitmeyeceğiz’

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ortak basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.
Merkez İlçe Başkanlığı görevinin birinci yılını doldurduğunu söyleyen Mustafa Çağlayan, partililere de seslenerek Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde birlikte hareket etmek istediklerini ve bunun sonucunda başarılı olacaklarını söyledi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan: “Merkez İlçe Başkanlığı görevimin üzerinden bir yıl geçti. Görevimiz süresince bizlere destek veren öncelikle İl Başkanıza teşekkür ediyorum. Bizde görevler nöbet değişimi şeklinde gerçekleşir. Görevi aldıktan sonra hızlıca yönetim kurulu oluşturmak için çalışmalarımıza başlamıştık ve neticesinde oluşturduk. Bir yol boyunca yönetim kurulu üyelerime gayretli çalışmalarından dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Partinin kurulmasından bu yana görev almış herkese bir çağrıda bulunmak istiyorum. Geldiğimiz süreçte tüm yol arkadaşlarımızın Zonguldak’ın ve bizlerin ihtiyacı var. İçine girmiş olduğumuz yerel seçimler atmosferinde genel seçimlere göre çok daha farklı ilerlemektedir. Bütün olarak sahaya çıkacağız ve Zonguldak’a gerekli hizmetleri kavuşturmak adına çalışmalarımızı tamamladık. Bizim herkese sonuna kadar açık” dedi.

ÇAĞLAYAN: ‘TOPLANTI VERİMLİ GEÇTİ’

Ankara’da gerçekleşen toplantının verimli geçtiğini söyleyen Çağlayan: “Geçtiğimiz cumartesi Ankara’ya gittik. Pazartesi ve Salı günü Genel Merkezde tüm ilçe başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Bu da partimizin kuruluşundan buya ilk defa olan, salonlara sığmadığımız ve bu nedenle de iki kısımda gerçekleştirdiğimiz bir toplantı oldu. Teşkilat Başkanlığımız tarafından bu toplantı düzenlendi. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımızın konuşmasının ardından son gün yapılan grup toplantısı ile programımızı bitirdik. Çok verimli geçti, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. 
ÇAĞLAYAN’DAN BİRLİK MESAJI
Partililere birliktelik çağrısında bulunan Çağlayan: “Göreve geleli bir yol oldu ama bu süreyi taçlandıracak şey belediye seçimleridir. Yaptığımız işleri taçlandırmak için ortak akılla yönetilecek bir belediye anlayışla yola devam edeceğiz. Yeni süreçte belediyemizi tekrar cennet şehrine çevirmek istiyoruz. Biz bu yolda hiçbir zaman yanlık kalmadık, yalnız bırakılmadık. Her zaman elimizden tutan oldu. Elimizden tutanları da hiçbir zaman bırakmayacağımızı, ellerini daha sıkı tutacağımızı kucaklaşmayı daha aşk ve şevkle yapacağımızı bildiriyoruz” şeklinde konuştu.
TOSUN: ‘MUSTAFA ÇAĞLAYAN DAHA İYİ YERLERE GELECEKTİR’
Mustafa Çağlayan’ı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun: “Ben başkanımızı tebrik ediyorum, bir yıl boyunca güzel hizmetler yapmıştır. Teşkilatın içerisinden gelen bir arkadaşımızdır. Mahallelerimizde yapılanmayı iyi yapmıştır, kendisi de bizim gururumuzdur. Yaptığı bu görevler daha sonra daha iyi yerlere geleceğinin göstergesidir. Biz her daim teşkilatımızla beraber kendisinin yanındayız, arkasındayız. Önümüzde bir yerel seçim var, bizim için önemlidir.24 Haziran seçimlerini de Mustafa başkanımla birlikte yaşadık. Zonguldak’ın oyları Türkiye oylamasının üzerinde oldu” dedi. 
TOSUN, DENUZ YAVUZYILMAZI’I ELEŞTİRDİ
CHP’li yöneticileri de eleştiren Tosun: “Biz durmak yok diyoruz çalışıyoruz ama bu saatten uyumak yok hep beraber daha fazla çalışacağız. Biz buradan bunun sözünü veriyoruz. Bizim kapımız burada herkese açık, burası milletimizin partisidir. Bütün arkadaşlarımızla beraber belediye seçimlerinde başarılı olmak zorundayız. En basit örnek TOKİ’dir. Bir TOKİ için nasıl uğraştık herkes biliyor. O bölgenin kentsel dönüşüm içerisinde güzel bir görünüme kazanması için çaba sarf ettik. Ama bunu halkın, vatandaşın iyi bilmesi gerekiyor. Önümüzde bir yerel seçim var. Bizim için önemlidir. Şimdi güzel şeyler yapılıyor, bu işleri karıştırmak isteyen bazı kesimler var. Bütün vatandaşlarımızdan ricamız orada ki oyunlara gelmesinler. Orayı yapıp, bitirecek ve güzel hale getirecek olan yine iktidar partisidir, bu hükümettir. Biz onların adına her türlü görüşmeyi vekillerimiz, ilçe başkanımızla beraber yapıyoruz. Onun için bununda iyi bilinmesini istiyorum. Hiçbir yerinde olmadığı bir TOKİ için gidip orada kendileri görüşmeler yapıyorlar. Vatandaşımızda bunların oyununa gelmeyecektir. Bundan sonra ki hedefimiz Zonguldak’ta ki birlik ve beraberliği sağlayıp yerel seçimlerde her yerde başarılı olmaktır. Hedefimiz budur, bu nedenle partimize gönül veren herkesi saflarımızda görmek istiyoruz. Herkese bu parti de görev vardır. Yeter ki herkes çalışsın, partisine küsmeyip sahip çıksın. Ülkemizin buna ihtiyacı var” dedi.
TOSUN: SÜRECİMİZ HENÜZ BAŞLAMADI
Seçim takviminin henüz netlik kazanmadığını söyleyen Tosun: “Yerel seçimlerle ilgili bizim yasal sürecimiz henüz başlamadı. Önümüzde ki günlerde bununla ilgili açıklama yapılacak. Sayın cumhurbaşkanımız, MHP Genel Başkanı ile bir görüşme yaptı. İki parti arasında şu an görüşmeler devam ediyor. Ona göre bir yol haritası çizilecek. Genel merkez tarafından kamuoyu yoklamaları ve anketler var. Bunlar şu anda devam ediyor. Bunların basında söylendiği gibi birinci çıkan da yok, kimsenin sonuçları bilme şansı yok. Bunların zamanı gelince adaylarımızda belli olacaktır. Burada amaç onun bunun adamı değil, seçimi kazanacak kişilerdir” dedi. 
TOSUN’DAN İŞÇİ ALIMI AÇIKLAMASI
İşçi alımı ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Tosun: “Zonguldak mitinginde sayın Cumhurbaşkanımız işçi alımı ile ilgili bir söz verdi. Çalışmalar devam ediyor, tek gayemiz bir an önce işçiyi aymak. Takibini yapıyoruz. Kasım ayında müracaatlar başlayabilir” dedi. 
TOSUN: ‘DEVLETİMİZ BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELECEKTİR’
Heyelanzedelerin sıkıntılarının giderileceğini söyleyen Tosun: “Bir heyelan yaşandı, vatandaşlarımızın mağduriyetleri konusunda Afet Genel Müdürlüğü ve Bakanlığımız bir çalışma başlatmıştı. Son bilgiler ise görüşmelerin yapıldığı, Bir miktar koyuldu, onunla ilgili de sorunu çözeceğiz. Onlara ya ev bedelleri ödenecek yoksa da çözüm bulunmaya çalışılacak. Devletimiz bunun da üstesinden gelecektir. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER