Özbakır 1 Mayıs'ı kutladı

Özbakır 1 Mayıs'ı kutladı

Özbakır 1 Mayıs'ı kutladı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır Hükümetimiz, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya ve bu yolda gerekli bütün adımları atmaya kararlılıkla da devam edecektir dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, işçi haklarına temas eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , 1 Mayıs, ülkemizde ilk kez hükümetimizin attığı adımlarla Emek ve Dayanışma Günü olarak, resmi tatil ilan edilmiştir. 1 Mayıs artık kavga ve çatışmanın değil barış, kardeşlik, dayanışma ve emeğin bayramı olarak kutlanmaktadır.

Tüm sektörlerin muhtaç olduğu ana aktörler olan işçiler sayesinde ülke ekonomisinin kalkındığını söyleyen Milletvekili Özbakır, ülkenin yükselmesi anlamında işçilerin verdiği emeklerin takdire şayan olduğunu ifade etti.Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için farklı sektörlerde işçilerimiz, emekçilerimiz güçleri ile çalışmaktadır. Daha güçlü ve üreten bir Türkiye için, işçisiyle, memuruyla tüm emekçilerin bir arada olması ve omuz omuza mücadele etmesi gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 06:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER