Özbakır, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı!

Özbakır, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı!

Özbakır, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı!

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırın 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. Başkan Özbakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık hareketi Türk milletinin sarsılmaz azmi ve çelikten iradesi ile birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Milli Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır.

“19 MAYIS’TA YAKILAN BAĞIMSIZLIK ATEŞİ”
19 Mayıs’ta yakılan bağımsızlık ateşi, Türk milletinin mücadele ruhunu güçlendirmiş ve milletin birbirine kenetlenmesini sağlamıştır. Büyük zaferin ardından Atatürk, dünyada emsali görülmemiş bir davranış sergileyerek ülkemizin istikbalini Türk gençliğine emanet etmiştir. Ata’sının bu teveccühüne karşılık, gençliğimiz kutlu emanete dün nasıl sahip çıktıysa bugün de sahip çıkmaktadır ve inanıyorum ki gelecekte de sahip çıkacaktır. Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasının ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bugün hala dimdik ayakta durmaya ve geleceğe emin adımlarla yürümeye devam etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere değerli Zonguldak halkının ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 07:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 6 yıl Önce

Sizi tekrar milletvekili olarak görmek isteriz zong doğrumu başka ilden olacakmısınız

SIRADAKİ HABER