Özbakır: Hizmetlerimizi muhalefet hayal bile edemez

Özbakır: Hizmetlerimizi muhalefet hayal bile edemez

Özbakır: Hizmetlerimizi muhalefet hayal bile edemez

20 Ocak 2018 cumartesi günü yapılacak Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Başkanlığının kongresi öncesinde AK Parti teşkilatları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları veriyor.
Hafta sonu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığının düzenlediği birlik ve beraberlik toplantısının ardından Pazar günü da Polis evinde AK Parti Kozlu İlçe Başkanlığı ile AK Parti Kilimli İlçe başkanlığı düzenlenen yemekte bir araya geldiler.
Düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Kozlu eski ilçe başkanı Ahmet Özdemir, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Orhan Gebeş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Şennur Danış, Kilimli Kadın Kolları Başkanı , Kilimli Gençlik Kolları Başkanı, AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş, Kozlu belediye meclis üyeleri, bazı il genel meclisi üyeleri, kalabalık bir partili topluluğu katıldı.
20 Ocak tarihinde yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı öncesinde düzenlenen birlik beraberlik dayanışma etkinliğinde, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı, AK Parti Kilimli İlçe Başkanı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Parti Milletvekilleri birer konuşma yaptılar.
Kozlu ve Kilimli AK Parti dayanışma toplantısında konuşan AK Parti MDK Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Allah’a şükür Cumhurbaşkanlığı sistemi anayasa değişikliği sistemine getirirdi ve Milliyetçi Hareket Partisi birlikte de yapılarak bu anayasa değişikliği yapılarak Cumhurbaşkanımızı tekrar genel başkanımız yaptık. Partimize çok müthiş bir hareket var. Halk her şey görüyor ve takdir ediyor. Çok şükür reisimizin arkasında dik duracağız. Arkadaşlar 15 yıldır iktidardayız çok şeyler yaptık Bunları tek tek saymama gerek yok. Hepimiz siyasetin içinde olduğunuz için bu işleri biliyorsunuz. Ancak bunları bir türlü muhalefet takdir etmiyor. Muhalefet Bizim yaptığımız hizmetleri bir türlü kabul etmiyor. Bu muhalefet Bizim yaptığımız işleri hayal bile edemez. O nedenle öncelikle şunu söyleyeyim Allah sizden razı olsun. Sizin çalışmalarınızla bizim hükümetimiz ayakta. Tayyip Erdoğan’ın peşinde dik durdunuz. 15 yıldır sizlerin sayesinde ülkemiz Nereye geldi. 2019’da daha sıkı çalışmamız gerekiyor. Ülkemiz CHP’nin eline düştüğü zaman bu ülkeye yemin ediyorum ortada darmadağın olur. Ne ekonomi kalır ne memleket kalır. 2019 seçimlerinde gidiyoruz. Önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi çalışmamız gerekiyor arkadaşlar birebir markaja gireceğiz bu seçimi de almamız lazım. Ülkemiz CHP’nin eline düştüğü zaman bu ülkeye yemin ediyorum ortada darmadağın olur. Ne ekonomi kalır ne memleket kalır. Mecliste sabahlara kadar çalışıyoruz. 2019 seçimlerinde gidiyoruz. Önümüzde ki dönemlerde çok daha iyi çalışmamız gerekiyor arkadaşlar birebir markaja gireceğiz. Bu seçimi de almamız lazım. Eğer bu ülkenin kalkınmasını sürdürmek zorunda isek daha çok çalışacağız. 2019 yerel ve genel seçimlerini alıp yolumuza devam edeceğiz. Şunu da belirteyim arkadaşlar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Zeki Tosunla yolumuza devam edecek ve onu destekleyeceğiz arkadaşlar. İl kongresi’nden sonra yolumuza devam edeceğiz. 2019 seçimlerini hazırlanmaya bakacağız ve seçimleri alacağız” dedi

 
 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER