Özbakır: Yatırımcının her zaman yanındayız

Özbakır: Yatırımcının her zaman yanındayız

Özbakır: Yatırımcının her zaman  yanındayız

Zonguldak’ın tanımış işadamı Osman Özkan ve oğulları Mustafa Ve Hakan Özkan tarafından Kozlu sahil marina mevkiinde Coşkunoğlu Kasap Izgara törenle açıldı.

Törene; AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, AK Parti Kilimli ilçe Başkanı Orhan Gebeş, AK Partili eski yöneticiler ile çok sayıda işadamı ve davetli topluğu katıldılar.

Açılış öncesinde Mehteran bölüğü konser verdi.

 

HAKAN ÖZKAN: HEPİMİZİN ZONGULDAK’I BİZLER YATIRIM YAPARSAK, İSTİHDAM SORUNUNU DA ÇÖZECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

İşadamı Hakan Özkan, katılanlara hoş geldin diyerek şunları söyledi:

“Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizi bugün burada yalnız bırakmayan çok kıymetli dostlarımız, öncelikli hoş geldiniz. Bizi onurlandırdınız. Bu açılış saatine kadar ayaklarımız heyecandan titriyorduk ama sizi gördük çok rahatladık. Biz Zonguldak’ta babamla ve kardeşimle yılardın ticaret yapıyoruz. Elimizden geldiği kadar Zonguldak’ın ekonomisini kalkındırmaya çalışıyoruz. Burada eksiğiz gediğimiz tabi ki olmuştur ama kalitemizden asla ödün vermedik. Hiç ön plana çıkmaya çalışmadık. Hep Zonguldak için gizli gizli elimizden geldiği kadar çalıştık. Buraya gelerek bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum. İnşallah desteklerinizi de burada her zaman bekliyoruz. Bizim gibi Zonguldak’ta nice yatarım yapmak isteyen, yatırım yapan bir çok esnaf arkadaşımız ve kardeşimiz var. Ama unutmamak lazım ki bu Zonguldak hepimizin Zonguldak’ı bizler yatırım yaparsak, istihdam sorununu da çözeceğimizi düşünüyorum. Burada Sanayi Odası’nın adımlarını çok önemsiyoruz. Diğer yatırımcı arkadaşlarımızın da adımları çok önemsiyorum. Geldiğimiz için teşekkür ediyoruz, ayağınıza sağlık”

 

HÜSEYİN ÖZBAKIR: DEĞERLİ KARDEŞİYLE DAHA NİCE MAĞAZA AÇMALARINI DİLİYORUM

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır’da, Özkan ailesini kutladığını belirterek şöyle konuştu:

“Öncelikle Coşkunoğlu müessesinin açılışında sizlerle birlikte olduğum için mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Ben 11 yıldır Zonguldak’tayım. Coşkunoğlu müesseseni her zaman takip etmişimdir ve eşim bir numaralı müşterisidir, onu da söyleyeyim bu arada. Kendileri gerçekten bugünce kadar kalite çizgisini hiç bozmamışlardır. Zonguldak’a yatırım yapmışlardır. Zonguldak ve ülkemiz için üretim yapmaktadırlar. Değerli kardeşiyle daha nice mağaza açmalarını diliyorum. İşyerlerin daha da büyütmelerini ve Zonguldak’ımıza, ülkemize, insanlarımıza daha hayırlı olmasını diliyorum. Müessesimizin hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

MUHAREM AKDEMİR: İSTİHRAMI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yerel yönetimler olarak bu tür işyerlerin açılışlarını çok önemsediklerini belirterek şunları söyledi:

“Evet değerli vekilim ve şu an birlikte olduğumuz birbirinden değerli dostlar. Evet Coşkunoğlu bu dünyada yoktu daha. Babası benim çocukluk arkadaşımdır. Aynı sokakta beraber büyürdük. Babaları dedesi çok muhterem bir ustaydı. Gerçekten o sokağa güzel bir müthiş bir katkısı olmuştur ve ondan sora basa devam etmiştir. Gerçekten Coşkunoğlu arkadaşlarımız, kardeşlerimizi özellikle Acılık’tan başlayan hizmetlerini geliştirme çabası içindeler. Zonguldak’a gerçekten büyük katkıları var. İstihdamları var. Biz yerel yönetimler olarak özellikle bu tür mekanların açılışını önemsiyoruz. Burada en az 20-25 kişi istihdam edilecek. O arkadaşlarımızda evlerine Türkiye’nin içinde bulunduğu, Zonguldak’ın içinde bulunduğu bu sıkıntılar içerisinde aş ve ekmek götürebilmek için arkadaşlarımız, patronlarımız o arkadaşlarımıza istihdam sağladılar. Bugünkü şartlarda böyle bir atılım yaptıkları için ben kutluyorum hepsini. Güzel bir mekan, saygı değer dostların hepsi birbirinden güzel. Allah utandırmasın. Bol kazançlar diliyorum. Güzel kazançlar diliyorum. İnşallah bu tip mekanları açılışı artarak devam eder Zonguldak’ta.

 

METİN DEMİR: ÖZKAN AİLESİ’NİN ÇOK CİDDİ BİR BAŞARI HİKAYESİ VAR

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ise konuşmasında Özkan Ailesinin Zonguldak’ta Çok ciddi bir yatırıma sahip olduğunu ve bundan mutluluk duyduklarını belirterek şöyle ifade etti:

“Çok değerli dostlar ben hepinizi Ticaret ve Sanayi Odası adına selamlıyorum. Ortada çok ciddi bir başarı hikayesi var. Özkan ailesi, Coşkunoğlu grubu yaklaşık 800 başlı bir hayvancılık tesislerini sahibi ve kuşaklardır hayvancılıkla uğraşıyorlar. Bu çok ciddi ve modern tesislere sahipler. Yani diğer yandan da et ve at ürünleri üretiminde de çok başarılılar. Et ürünleri imalatını da bir yandan yürütüyorlar. Burada geçtiğimiz günlerde çok ciddi ve sevindirici bir gelişmede yaşandı. Artık marketler zincirinde de doruk markası yer bulmaya başladı. Bu üretim ile de gurur duyuyoruz ayrıca. Bu işin son zinciri ve son halkası olan restoran işi de gayet iyi gidiyor. Bunu artık zincir diyebiliriz, restoran zinciri ile büyüyerek devam edeceğini umuyoruz. Bu başarın arkasında ailene birlik ve beraberliği olmasıdır. Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin. Osman Bey sağlıklı ve dinç şükürler olsun ve işini başında. Hakan ve Mustafa kardeşimizde iş başındalar. Ve geçtiğimiz aylarda da gıda mühendisi olan yeğeni de imalatta işe başladı. Yani buda üç kuşağın birlikteliği, beraberliği ve işletmeciliği var. Başarının sırrı da burada. Allah birlik ve beraberlikleri bozmasın, daim eylesin. Bugün açılışını yapacağımız müesseseye de helalinden bol kazançlar nasip eylesin. Hepimizi saygılar sunuyorum”

 

KERİM YILMAZ: KOZLU’MUZA BÖYLESİNE GÜZEL BİR MÜESSESEYİ KAZANDIRDIKLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’da ilçede böylesine yatırımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Selamun aleyküm cümleden ve hepiniz ilçemize hoş geldiniz, ilçemize şeref verdiniz. Hakan kardeşimize ve ailesine Kozlu’muza böylesine güzel bir müesseseyi kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel oldu sahilimiz, diğer işletmeci arkadaşlarımız da burayı örnek alırlar ve tesislerini güzelleştirirler. Rabbim hayırlı eylesin, helalinden bol kazançlar nasip eylesin. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

HÜSEYİN UYSAL: EREĞLİ’YE DE ET LOKANTASI AÇMASINI İSTİYORUZ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’da, Ereğli’ye de et lokantası açmaların istediklerini belirterek şunları söyledi:

“Ben öncelikle hepimizi sevgi ve saygıyla Ereğli Belediye Başkanı olarak şahsım ve halkım adına selamlıyorum. Bugün burada bulunmaktan son derece mutluluk. Gerçekten Hakan arkadaşımızı siyasete atıldıktan sonra tanıdım ve iyi ki de tanımışım diyorum. Kendisi tertemiz güzel bir insan. Zaten yaptığı işten de beli, köklü bir geçmişi var. O köklü geçmişteki dededen, babadan kalma mesleğini de başarılı bir şekilde devam ettiriyorlar. Ben kedilerini huzurlarınızda tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını Sayın milletvekilimizin de dediği gibi inşallah zincirler açar ve bir tanesini de Ereğli’ye bekliyoruz. İnşallah dedi ve bunu söz kabul ediyorum. Çünkü gerçekten eti çok özelmiş ve hayvanları da kendisi yetiştiriyor. Çünkü günümüzde en önemli şey ürün kalitesidir. Ben ürün kalitesi olduktan sonra Ereğli’de de başarılı olacağına inanıyorum. Ereğli’ye bekliyoruz. Her zaman bekliyorum. Bir kez daha hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Gününüz bugünkü hava gibi güzel olsun inşallah”

DUALARLA AÇILDI

Konuşmalardan sorma dualar eşliğinde işyeri açılışı gerçekleştirildi.

Konuklara ikramlarda bulunuldu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER