'Paylaşacağına, Vali beye anlatsaydın'

Muharrem Akdemir'den Secaattin Gonca, sosyal paylaşım sitemi

'Paylaşacağına, Vali beye anlatsaydın'

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak eski Belediye Başkanlarından Secaatin Gonca’nın sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.
Secaattin Gonca, sosyal paylaşım sitesinden, Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesin bulunduğu Terakki Mahallesi Lise Sokakta öğretmenlerin araçlarını park ettiği, mahalle sakinlerinin ve öğrencilerin her gün gelip geçtiği bölgede istinat duvarının yıkılma tehlikesi altında olduğunu belirtmişti.
Bu tür durumlarda sosyal paylaşım sitelerinden paylaşım yapılması yerine ilgili kurumlarla iletişime geçilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Muharrem Akdemir: “Değerli eski Belediye Başkanımız bizi aramadı, aslında kendisi usul ve yöntemi iyi bilir. Sosyal paylaşım sitelerinden bu işler olmaz, olmamalı. Gidip Vali beyle ve ilgili kurumun müdürü kimse görüşmesi gerekirdi. Belediye Başkanlığı yapmış biri kendisi, Sayın valimizle görüşmek istese görüşemez mi? Gidersin Sayın Valimize sorunu anlatırsın. Sayın Valimizde ilgili kurum müdürüyle görüşür ya da konuya el atardı. Bu iş böyle olmalıydı. Ben sosyal paylaşım sitelerini çok sevmiyorum. Çok uzun zaman önce oradaki sıkıntıyı çözmek adına çalışma yaptım. O bölgenin yıkılıp bir an önce önlem alınmasını isteyen biri benim zaten. Sonunda sadece orayı yıktırdık, enkaz hala duruyor. Orada 3 tane çınar ağacımız var, çalışma ile orada ki duvarı sağlamlaştırmamız gerekiyor buna katılıyorum. Ama bunun yöntemi, sosyal paylaşım sitelerinden değil gidip bizzat görüşerek anlatılmalıdır. Bana da gelebilir, Vali beye de gidebilir, Sağlık bakanlığı yetkilisine gidebilir. Ama duyuru şekli bu olmamalıydı” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER