Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferansa ilgi büyük...

Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferansa ilgi büyük...

Peygamberimiz ve Gençlik konulu konferansa ilgi büyük...

Kdz. Ereğli Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği düzenlendi.
Anadolu Otelde düzenlenen etkinliğe Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Ereğli Müftüsü Recai Albayrak, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  siyasi parti ve STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Peygamberimiz ve Gençlik programı başladı. Program Fatih Akçay'ın okuduğu kuranla başladı.
Daha sonra İlçe Müftüsü Ereğli Müftüsü Recai Albayrak yaptığı konuşma da şunları söyledi: "Alemleri nurlandıran insanın içinde kıvrandığı sıkıntılara derman olan insanlar için yeni bir nefes olan yüce Peygamber efendimizin Hicri Takvimi itibariyle doğum yıldönümü münasebetiyle bir program düzenledik. Hayırlı olsun" dedi.
Ardından konuşan Zonguldak İl Müftüsü Rüstem Can, Mevlit Kandilinin hayırlara vesile olmasını diledi.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'da Mevlit Kandili ilçede dolu dolu kutyalacaklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Güçlü bir devlet, millet ve İslam kurulması içinde gençliğe önem verilmesi gerektiğini söyleyen Kaymakam Çorumluoğlu, kurumlara da sahip çıkılması gerektiğini açıklayarak: "Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle bu memlekete sahip çıkacağız. Hem Cumhuriyetimizi ilalebet yaşayacağız ve tüm dünyaya İslam'ı göstereceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER