POLAT TÜRKMEN, ZTSO'DA TOPLANTIYA KATILDI

POLAT TÜRKMEN, ZTSO'DA TOPLANTIYA KATILDI

Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz olarak katıldığı toplantıda yönetim kurulu başkanı Metin Demir tarafınca oda tarafından yürütülmekte olan projelerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi, Kömüre Giden Demir Yolu, Gökçebey – Devrek Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları ile ilgili güncel durum ve yapılması gerekenler anlatıldı. Zonguldak Limanından azami olarak yararlanabilinmesi için yapılması gerekenler, ‘’ Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ‘’ ile Zonguldak, Kilimli ve Gökçebey İlçelerimizin elde ettiği yatırım avantajları konuşuldu. 

Başkan Demir; tüm projelerimizi milletvekillerimizin bilgi ve desteği ile gerçekleştiriyoruz. Bugün yine zaman ayırarak projelerimizin son durumlarını görüşmek ve yapılacakları konuşmak üzere Sayın Milletvekilimiz odamıza geldi. Kendilerine katkıları için çok teşekkür ediyorum dedi. Milletvekili Polat Türkmen ise Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası İlimizin gelişmesi, yeni istihdam alanları yaratılması için var gücü ile çalışıyor. Bizlere yeni yeni projelerle geliyor, bizleri motive ediyorsunuz. Bizde sizlere destek olmaktan son derece memnunuz. Bizleri daha fazla rahatsız edin. Zonguldak için yeni yeni projeler gerçekleştirelim dedi. Zonguldak İlimizin ulaşım sorununun çözülmesi ile ilgili tüm projelerin hazır olduğunu önümüzde ki süreçte 4 – 5 Yıl içerisinde ulaşım sorununun kalmayacağını ifade etti. Günün anısına fotoğraf çekimi sonrasında Milletvekili Polat Türkmen yönetim kurulu tarafından uğurlandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2020, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER