Posbıyık Kepez'de sevgi seli ile karşılandı

Posbıyık Kepez'de sevgi seli ile karşılandı

Posbıyık Kepez'de sevgi seli ile karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kepez Mahallesi'nde kıraathane toplantısı düzenledi. 
Havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen yaklaşık 300 kişinin katıldığı toplantıda konuşan Posbıyık, "Belediyecilik tecrübe işidir. Belediyecilik bizim işimizdir. Sizlerden istirham ediyorum, bu yerel seçimlerde siyasi parti ayrımı gözetmeden oylarınızı tek bir aday ve ekibi etrafında, bizim etrafımızda birleştirin. Eğer diğer adaylardan en az bizim kadar tecrübeli birisi çıksaydı ben de ona oyumu verirdim. Ama maalesef adaylar arasında öyle biri yok" dedi.
Belediye başkanı seçildiği takdirde hayata geçirmek istediği bazı projeler hakkında da bilgi veren Halil Posbıyık, mahallelerde kreş yapılacağını, üniversitenin Ereğli'ye kazandırılacağını, festivallerin devam edeceğini, sahilin baştan sona yenilenerek ışıklandırılacağını, Aşevini bir an önce hayata geçireceklerini, Kepez Dağ Evleri bölgesinde viyadük yapılacağını da belirterek, ilçeye yeni üretim tesisleri kazandırılarak istihdama katkı sağlayacakları müjdesini de verdi.
Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın konuşmasını dinlemeye gelen vatandaşlarda Posbıyık’a sorunlarını ve taleplerini ileterek, çözüm bulunmasını istediler.
CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindekiler kıraathane toplantısının ardından Pazar günleri kurulan Kepez pazarına uğradı. Posbıyık , Kepez pazarında da; pazarcı esnafının ve vatandaşların yoğun ilgi odağı oldu.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER