Posbıyık yaşa mı takıldı?

Kdz. Ereğli’de bomba iddia!

Posbıyık yaşa mı takıldı?

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday adayları, partilerin anket çalışmalarının yanı sıra Genel Merkez tarafından yapılan yoklamalarda aday gösterilmek adına büyük mücadele içine girdiler.
Zonguldak’ın en zor ilçelerinden biri olan Kdz. Ereğli’de CHP’den Belediye Başkanlığı aday adaylıklarını açıklayan isimler için çalışmalar devam ederken, Halil posbıyık ile ilgili iddia ise gündeme bomba gibi düştü.
CHP İl Başkanı Hakkı Güney’in Kdz. Ereğli’de Halil Posbıyık ile seçimi kazanacaklarının söylemesine rağmen, Kdz. Ereğli İlçe Örgütü ise Sertan Ocakçı’da karar kılması kafalarda soru işareti bırakıyor. 
Ayrıca, yapılan mülakatlar da Posbıyık'ın yaşından dolayı elendiği konuşulurken, diğer aday adayları Sertan Ocakçı ve Erol Çivici üzerinde çalışmaların devam ettiği belirtiliyor. 
Öte yandan, aday adaylığı sürecinde hiçbir açıklamada bulunmayan Halil Posbıyık, asla partimi bırakmam demesine rağmen aday gösterilmemesi durumunda başka bir partiye yeşil ışık yakabileceği de konuşuluyor. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2018, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER