'Proje yarışı yapıyorlar'

'Proje yarışı yapıyorlar'

'Proje yarışı yapıyorlar'

MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan, pazarcı esnafı ile bir araya geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 67 projeye destek vereceğini söyleyen Ayan, pazarcı esnafı içinde modern bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
 

'PAZARCI ESNAFINI TEDİRGİN GÖRDÜM'
Pazarcı esnafından destek isteyen ve modern bir yerde satış yapmaları için çalışma yapacaklarını söyleyen Hamdi Ayan: "Önümüzde bir seçim var. Biz bütün pazar yerlerimiz ziyaret etme şansı bulduk. Diğer siyasi partilerin adaylarınında projeleri var, ama ben pazarcı esnafını tedirgin gördüm. Çatısı olmayan pazar yeri olmaz. Orası bize yakışmıyor, modern değil. Müşterinin merak edebileceği pazar yeri gerekiyor. Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye itibar etmeyin, seçim sürecindeyiz. Beraber Zonguldak'ı kalkındıralım."
 

'ADAY VE PROJE YARIŞI YAPIYORLAR'
Yerel seçim sürecinin aday ve proje yarışına döndüğünü söyleyen Ayan: "Genel Başkanımız projelerimize sahip çıkıyor. 67 projemizin arkasında olduğunu söyledi. Yollar 6 ayda bitecek dedim, diğer adaylarda aynısını konuşuyor. Ben ne konuşursam diğer arkadaşlarda aynı konuşmalar var. Potansiyelimizi arttırmamız gerekiyor. Devlet bir yere kadar getirir, yerel yönetimler güçlenmelidir. Zonguldak'ta seçim aday ve proje yarışına döndü." dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2019, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER