Pusula'dan bir 'Kaymaz' yalanı haberi daha!

Pusula'dan bir 'Kaymaz' yalanı haberi daha!

Pusula'dan bir 'Kaymaz' yalanı haberi daha!

Kaymaz Taşımacılık Turizm Otomotiv Hizmet İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Kaymaz, Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ'ı ziyaret ederek, Çebi Gruba ait şirketler tarafından dolandırıldığını iddia etmişti.
Çebi Grup CEO’su Yasin Hamzaçebi’de, kimseyi dolandırmadıklarını asıl dolandırılan kişinin kendilerinin olduğunu belgeleriyle ıspatlayarak, Pusula’nın yalan haberine cevap vermişti.
Öte yandan, Şerafettin Kaymaz’ın mallarının üzerinde bulunan yakalama ve icranın kaldırılması için açtığı dava, mahkeme heyeti tarafından red edildi. Kararın ardından, Pusulu Gazetesi’nde yayınlanan yalan haberin gerçeği yansıtmadığı da ortaya çıkmış oldu. 
 

YASİN HAMZAÇEBİ NE DEMİŞTİ?
Çebi Grup CEO’su Yasin hamzaçebi, belgeleri ile cevap verdiği basın toplantısında neler söylemişti: “Kaymaz Ticaret’in bize 3 milyona yakın borcu var. Kendisi ile ilgili Kdz. Ereğli Dairesinden 21 tane icra başvurumuz vardır. Bu Türk Ticaret Kanunu gereği bir insana icra işlemi başlattığınız zaman her malına haciz koyulur. Borcu belli, devlet 8 milyonluk malına haciz koymuş, madem paran var borcunu ödesene. Bana verdiği çekleri nereden aldım? Üzerinde imza var, kendi el yazısı var. Bunu sen ıspat edeceksin nasıl olduğunu. Benimle bir ticari ilişkisi yok ise benimle neden resim çektirmiş? Ben sanatçı değilim, artist değilim! Biz Şerafettin Kaymaz’ın bütün mallarına haciz koyuldu. ‘Siz beni dolandırdınız, mallarınıza haciz koymayayım, birde sizi ödüllendireyim mi?’ diyeyim? Şerafettin Kaymaz, şerefli, haysiyetli ve namuslu bir insansan gel borcunu öde! Ali Rıza Tığ ile haber yaparak Yasin Hamzaçebi’nin borcunu gasp edemezsin! ‘Şerafettin Kaymaz, ‘Yasin Hamzaçebi benim ticari hayatımı mahvetti’ diyor. Bizden önce zaten mallarında haciz var. Bunlar dolandırıcılığa alışmış! Ali Rıza Tığ’da güzel kalemşörlük yapıyor! Çeteden ceza almış, Yargıtay’da dosyası bekliyor!”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2019, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER