PUSULA’DAN YALAN VE İFTİRA…

Zonguldak’ta tehdit, santaj ve yalan yayınları ile bilinen Pusula Gazetesi yine yalan bir habere imza attı…

PUSULA’DAN YALAN VE İFTİRA…

Zonguldak’ta tehdit, santaj ve yalan haberleri ile bilinen Pusula Gazetesi bu akşam yine yalan bir haber yayınlayarak algı operasyonuna başladı.
Pusula Gazetesi, Çebi Grup’a ait araçlara yakalama kararı çıktığını ve bir aracında bağlandığını iddia etti.
Pusula’nın bu haberi üzerine açıklama yapan Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, Pusula’nın yaptığı bu habere hiç şaşırmadıklarını belirterek, yıllardır Çebi Grup ve Hamzaçebi ailesi hakkında itibarsızlaştırma  mücadelesi veren Pusula Gazetesi’nin yalan haberlerine alıştıklarını söyledi.
Çebi Grubu ait hiçbir araca yakalama kararının çıkmadığını, hiçbir aracın da bağlanmadığını belirten Hamzaçebi, “Pusula Gazetesi ve sahibi Ali Rıza Tığ yalan haberleri ile artık sabırları zorlamaya başladı.
Şirketlerimiz ve ailemiz hakkında sürekli olarak itibarsızlaştırma mücadelesi veren bu gazete ve şahsın bu gece ortaya attığı iddia da tamamen yalan ve iftiradır.
Şirketlerimizden beklediği avantayı alamayan bu şahıs asla hedefine ulaşamayacaktır.
Kamuoyu çok iyi bilsin ki biz tehdite, santaja ve iftiraya boyun eğip kimseye avanta vermeyiz. Kimse de bizden avanta alamaz” dedi.
Yasin Hamzaçebi yaptığı açıklamasında, Pusula’nın bu iftira ve santaj içeren bu yayınları ile ilgili de hukuki mücadeleyi hemen başlatacaklarını söyledi.
Hamzaçebi, bölgede bu tür yalan haberleri ile tehdit, santaj ve iftiraya yönelik yayın yapan bu gazete hakkında devletin görevlilerini ve Cumhuriyet Savcılığını göreve davet etti.
Yasin Hamzaçebi, kamuoyunun bu yalan haberlere itibar etmemesini, yayınların tamamen avanta beklentisi üzerine yapıldığını, ancak bu avantacıların amaçlarına ulaşamayacağını söyledi…

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 10:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ethem kışlalı
ethem kışlalı - 4 yıl Önce

sabri tığ bana olan borcunu odesene.ali rıza abının bana borcu var onuda haber yaparmısın.yalandan namaz kılmasın bende helallik alsında ölsün.almanyada sevgiler

Savaş Kayahan
Savaş Kayahan - 4 yıl Önce

Yürü. Kardeşim kim tutar seni Allah yolunu açık etsin her zaman yanındayım

Yolcu
Yolcu - 4 yıl Önce

Belgesinde yayinladin bunlar ne çebi nede hamzaçebi olabilir olsa olsa aciz olurlar

kemaltın yıldız
kemaltın yıldız - 4 yıl Önce

BAK İŞİNE YASİN ABİ BUNLAR SENİ ÇEKEMIYORLAR.

MUSTAFA ÇEBİ
MUSTAFA ÇEBİ - 4 yıl Önce

alo demen yeterli yeğenim.

OSMAN BEKAROĞLU
OSMAN BEKAROĞLU - 4 yıl Önce

KARDEŞİM HAYIRLI İŞLER.

YILMAZ DEMİR
YILMAZ DEMİR - 4 yıl Önce

İhanetin telafisi, kahpeliğin bahanesi olmaz..İYİ GECELER YASİN ABİM .KISKANANLAR ÇATLAMAYA BAŞLADI ABİM

Çatalağzı..
Çatalağzı.. - 4 yıl Önce

Bu pusula kapansın bence cok halan haber yapıyor ozel hayata kadar girdi sapıttı iyice kapanmalı şikayet edin yasin bey..


SIRADAKİ HABER