“RUTİN  HİZMETLERİ DEĞİL, ESNAFA SAHİP ÇIKMAYA GELİYORUZ”

“RUTİN  HİZMETLERİ DEĞİL, ESNAFA SAHİP ÇIKMAYA GELİYORUZ”

“RUTİN  HİZMETLERİ DEĞİL, ESNAFA SAHİP ÇIKMAYA GELİYORUZ”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını gece günüz demeden sürdürüyor.

Dün gece geç saatlere kadar ekibiyle birlikte kentteki kafeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Erol Şahin, bugün de Belen Sanayi Sitesi esnaf ziyaretleri ile çalışmalarına başladı.

Belediye Meclis Üyesi adayları ve partilileri ile birlikte Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Şahin, esnafı ve site çalışanlarını 19 Mart tarihinde Kdz. Ereğli’de gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

Esnafın sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini ifade eden Şahin, kendisine iletilen problemleri tek tek not aldı. Şahin “31 Mart seçimlerinden sonra tüm sorunları birlikte aşacağız. Site yönetimi ve esnaf ile bir araya gelip ne yapılması gerekiyor, sitenin ne ihtiyacı var, bu ihtiyaçlara belediyenin katkısı ne olabilir bunları birlikte istişare edip gerekeni yapacağız. Biz sadece yol yapan, çöp toplayan ve rutin belediyecilik hizmetleri yapan bir belediye olmayacağız. O işleri daire müdürleri zaten yapar. Biz bu kentin ekonomisini nasıl canlandırırız, küçük ve orta ölçekli işletmecilerimize nasıl katkımız olabilir bunların peşinde koşacağız. Ereğli’ye yeni yatırımcıların getirilmesi için kapılarına gideceğiz.

Sizler hepiniz bu kentin ekonomisine katma değer sağlıyorsunuz. Hepiniz yanınızda personel çalıştırıyorsunuz. Bizim sizin sorunlarınıza sahip çıkmamız asli görevimizdir. Artık bu kentte sanayici ve esnaf yalnız değil, olmayacaktır da. Biz esnafa ve sanayiciye festivallere para veren kişiler gözüyle bakmayacağız” dedi.

Şahin, Kdz. Ereğli için 31 Mart seçimlerinin çok büyük bir fırsat olduğunu ve Ereğli insanının bunu mutlaka değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER