SAADET PARTİSİNDEN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

SAADET PARTİSİNDEN MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ'NE ZİYARET

Saadet Partisi(SP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Recep Horozoğlu, Kıbrıs Barış Harekâtının 46’ncı yıldönümü nedeniyle yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesini ziyaret etti.

Kıbrıs Barış Harekâtının 46’ncı yıldönümü nedeniyle, Saadet Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Recep Horozoğlu ve yönetimi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Recep Başar ve dernek üyelerini ziyaret ederek, samimi bir ortamda sohbet etti.

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Recep Horozoğlu, “Kıbrıs Barış Harekâtının 46. yıldönümü münasebetiyle Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubemizi yönetimimiz ile birlikte ziyaret ettik. Dönemin Başbakanı rahmetli Bülent Ecevit ve rahmetli Başbakan vekili Necmettin Erbakan’ın verdikleri tarihi harekât emriyle 20 Temmuz 1974 tarihinde Kıbrıs Barış Harekâtı gerçekleşti. Bu doğrultuda Kıbrıs Gazilerimizi rahmetli Erbakan hocamızın emaneti olarak görüyoruz. Bizim için değerleri çok daha farklı” diye ifade etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Recep Başar ise, Kıbrıs Barış Harekâtının 46. yıldönümünde kendilerini ziyaret eden Saadet Partisi Zonguldak Merkez ilçe Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2020, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER