SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN ZONGULDAK'A MÜJDE!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN ZONGULDAK'A MÜJDE!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile telefonda görüştü.

Telefonla yaptığı görüşme hakkında sosyal medyadan açıklama yapan CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak medikal onkolog atanması ve madencilere koronavirüs aşısı öncelik tanınması konusunda Sağlık bakanı'nın müjdeli haberler verdiğini ifade etti.

ZONGULDAK'A MEDİKAL ONKOLOG ATANACAK..
CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Sevgili dostlar, Bugün Zonguldak için çok önemli bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Kocayla yaptığım görüşmede; Kendisine, ilimizdeki medikal onkolog ihtiyacının aciliyetini bizzat aktardım. İlk atama döneminde en az bir medikal onkologun birinci sırada Zonguldak'a atanması sözünü aldım" dedi.

SAĞLIK BAKANI KORONAVİRÜS AŞISINDA MADENCİLERE ÖNCELİK VERİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, "Koronavirüs aşısında öncelikli meslek grupları arasında yer verilmeyen madencilerin acilen aşılanmasını talep ettim. Sn. Bakan, Haziran ayında 20'li yaşlara kadar aşılamanın tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Takvimde aksama olması durumunda madencilerin aşılanmasının öne alacağı tarafıma ifade etti.
Konuların takipçisi olmayı sürdüreceğim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER