Sağlık çalışanlarına koruyucu siperlik

Sağlık çalışanlarına koruyucu siperlik

Sağlık çalışanlarına koruyucu siperlik

Zonguldak kent konseyi olarak Toplum sağlığı için her türlü riski göze alarak çok zor şartlarda görevlerini yapmaya çalışan ve en büyük risk grubunda olan sağlık çalışanlarımızın alkışları hakkettiğini biliyor ve kendilerine binlerce kez teşekkür ediyoruz.

Desteğin alkışın ötesine geçmesi gerektiğini düşünerek Zonguldak kent konseyi olarak yapabileceğimiz ne olabilir diye düşünerek  sağlık çalışanları için yüz koruyucu siperlik yapımına karar verdik. İl sağlık müdürü Sayın Ertuğrul Güner ve Atatürk Devlet hastanesi başhekimi sayın Hasan Tosun ile de yapığımız istişare sonrası  gerekli malzemeleri temin ederek kent konseyi üyesi gönüllü bayanlarımız  ile evlerimizde hijyen kurallarına da uyarak koruyucu siperlik üretimine başladık.

Bugün itibarı ile Atatürk Devlet hastanesi başhekimimize ve Kadın doğum hastanesi başhekimimize toplam 350 adet koruyucu siperlikleri sağlık çalışanlarımızın kullanımı için teslim ettik. Üretimimiz devam edecek ve hastanelerimize yüz koruyucu siperlik desteği vermeye devam edeceğiz.

Cephede en önde görev yapan kıymetli sağlık çalışanlarımıza tekrar teşekkür ediyor. Bizlerde evlerimizde kalarak onlara yardımcı olmak istiyoruz ve çağrımızı tekrarlıyoruz.

Evde kal Zonguldak iş ciddi.. 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2020, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER