Sahipsiz Zonguldak!

Sahipsiz Zonguldak!

Sahipsiz Zonguldak!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 27. dönem 1. sıra Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, beraberinde İl Başkanı Metin Soydaş, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy ve partililerin eşlik ettiği seçim gezisinde bu seferki durak Rüzgarlı, Çınartepe ve Rat oldu. Ayan, Rüzgarlı’da yaptığı kıraathane toplantısında halktan destek istedi.
27. dönemde MHP’den Zonguldak Milletvekili Adayı olan Hamdi Ayan, Rüzgarlı da düzenlediği toplantıda mahalle halkından 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi destek isteyerek Zonguldak’a sahip çıkacaklarını belirtti.
Geçtiğimiz günlerde basın yoluyla kamuoyuna 10 maddelik bir seçim beyannamesi açıkladıklarını belirten Ayan, Zonguldak’tan seçildiği takdirde bu 10 maddelik seçim beyannamesini gerçekleştireceğinin garantisini verdi. Seçim beyannamesini hazırlatırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin onayına sunduklarını belirten MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, Bahçeli’nin 2015 yılında Zonguldak’a geldiklerinde Zonguldak’a devlet politikasını kendisine belirttiğini açıklayan Ayan, sözlerinin arkasında olduklarını sahipsiz Zonguldak’ı sahipleneceklerini vurguladı.
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) 5 yılda 8 bine yakın işçi almak için çaba sarf edeceklerini ifade eden Ayan, ilk etapta 3 bin diğer senelerde bu 8 bin kişini işe yerleştirilmesi konusunda MHP olarak üstesinden geleceklerini kaydetti. Kıraathane toplantısı sonunda vatandaşların kendisine yönetilen soruları cevaplayan MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, hastalıkta, sağlıkta her ne olursa olsun vatandaşın yanlarında olacağını kaydetti.
Ayan, daha sonra partililerle birlikte Çınartepe ve Rat Mahallesinde kıraathanede olan vatandaşlarla selamlaşarak seçim gezisini

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 22:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER