Şanal 'Bedensiz Kadın'ı izledi

Şanal 'Bedensiz Kadın'ı izledi

Şanal 'Bedensiz Kadın'ı izledi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası eski Meclis Başkanı Fevzi Furtun geçirdiği kalp krizi sonucu 80 yaşında  hayatını kaybetti. 
Fevzi Furtun'un cenazesi Hz.Ali Acılık Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Ontemmuz Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Cenazeye Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen ve Hamdi Uçar, TSO Başkanı Metin Demir, CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal, Ak Parti Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan, Ak Parti  İl Başkanı Zeki Tosun, Eski Zonguldak Milletvekilleri Ali Uzun ve Hüseyin Özbakır, Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları ve yakınları katıldı.
Çebi Grup olarak sabır ve başsağlığı diliyoruz. (Gamze Taşdemir)
OKY
CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal  
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Belediye Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen 'Bedensiz Kadın' isimli tiyatro oyununu seyretti. Şanal tiyatro oyunu  öncesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle oyunu seyretmeye gelen kadınlara da karanfil verdi.

Gençlerle de kısa süreli sohbet eden Şanal; "Güzel günler göreceğiz. Göreve geldiğimizde Zonguldak halkını daha güzel bir kültür merkezine kavuşturacağız" dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER