Şanal'dan Demir'e ziyaret

Şanal'dan Demir'e ziyaret

Şanal'dan Demir'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal TSO Başkanı Metin Demir'i makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney ve Zonguldak Belediyesi meclis üyesi adayları da eşlik etti. 
CHP'nin Zonguldak'ta favori partiler arasında olduğuna vurgu yapan Demir; " İnşallah sizin döneminizde karşılıklı anlayış yani tüccar anlayışı, özel sektör anlayışı belediyemizde daha fazla hakim olur. Malum Zonguldak'ın beklentileri çok ve Zonguldak'taki yaşam kalitesini yükseltmek için  yapılması gereken birçok proje var. Bugüne kadar belki yeterince değerlendirilemedi.  Alternatif özel sektörün kaynaklarını imkanlarına iş yapma becerisini kullanma konusunda İnşallah sizin döneminizde daha gayretli oluruz. Ben şunu açıklıkla ifade edebilirim. Zonguldak Özel sektörün gerek sermaye birikimi bakımından, gerek iş yapma tecrübesi bakımından işin içinde olması gerekir. Belediyemizin kaynak yapmak konusunda bazı sorunları olabilir. Ama eğer biz iyi bir anlayış içerisinde, iyi bir işbirliği içerisinde olursak bütün hizmetler bütün projeler belediyenin kaynakları ile yapılmak durumunda kalmaz. Zonguldak Özel sektörünün hem kaynaklarından, hem tecrübesini daha fazla kullanılması yönünde inşallah bu dönem işbirliği icinde oluruz. Müsait bir ortam olacak gibi görünüyor. Biz bu yoğunluk çalışma içerisinde size başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretteki hoş karşılanmadan dolayı Demir'e teşekkürlerini sunan Şanal;  "Siz bizim için bir arkadaş, bir dost, bir iş adamı olarak hakikaten farklı bir konumdasınız. Bunu söylemekten mutluluk duyduğumu, açıklamaktan mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Tespitlerinizin tamamına katılıyorum. Emeğin başkenti Zonguldak bu hükümet döneminde emeklinin başkenti oldu. Bu Zonguldak için yaşanabilecek en kötü tablodur. Üreten bir toplum ortadan kalktı. Artık emeklilerin elindeki kısıtlı imkânlarla kıt kanaat yaşadığı bir kent haline süratle getirildik" dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 01:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER