Şanal, Soğuksu esnafıyla buluştu

Şanal, Soğuksu esnafıyla buluştu

Şanal, Soğuksu esnafıyla buluştu

CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal Soğuksu Pazar Yeri'ni ziyaret ederek esnaf vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Ziyarete CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP ve İYİ Parti Belediye meclis üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM”

Pazarcı esnafının her zaman yanında olacağına vurgu yapan Şanal “Pazar yerine geldim, sanki evime geldim. Öncelikli amacımız pazar yeri esnafımızın hakettiği kazancı sağlanmasını istiyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Burada ne sorun varsa oturup beraber çözeceğiz. Sizin pencerenizden bakan bir başkan olacağım ve sorunları bilerek beraber çözeceğiz. Sizin sıkıntınız bizlerin şahsi sıkıntısıdır. Halkımıza iyi hizmet, pazar yerine huzur getireceğiz. Elimizden ne geliyorsa yapacağız merak etmeyin. Sizin içinizden çıkan sizi unutmayan bir belediye başkanı olacağım" dedi.

Şanal daha sonra pazar yerini gezerek vatandaşların dertlerini dinledi ve sorunların çözümü için 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerinde destek istedi.

“SİZDEN DESTEK İSTİYORUM”

Soğuksu Taksi Durağı şöförleri ilede bir araya gelen Şanal; “Sorunları biliyoruz. 1 Nisan itaberi ile herkesin sorununu gidereceğiz. Sizden destek istiyorum.” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER