Şanal'a bir darbede Danıştay'dan…

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevden alınan CHP’li Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Şenol Şanal’a bir darbede Danıştay’dan geldi.

Şanal'a bir darbede Danıştay'dan…

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevden alınan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Şenol  Şanal’a bir darbede Danıştay’dan geldi.

Zonguldak Belediyesinde sular bir türlü durulmuyor. Danıştay 1’inci daire Başkanlığı Zonguldak Belediyesi’nin iskanı olmadığı halde geçici su aboneliğine izin verdiği gerekçesiyle aralarında Başkan ve Şanalın bulunduğu 4 kişiye soruşturma açılmasına karar verdi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilen yazıda Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Başkan Yardımcıları Şenol Şanal, Hikmet Cebeci ile Su ve Kanalizasyon Müdürü Yüksel Sevimli hakkında soruşturma açılması istenirken, Zonguldak Belediyesi’nin İncivez Mahallesi Çaybaşı Sokak üzerindeki Kampüs Kent yakınlarındaki yapılara yasaya aykırı şekilde iskanı olmadığı halde 2011 ve 2016 yılları arasında su aboneliği verildiği ileri sürülmüştü.

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER