Sanayi sitesinde nöbetçi tamirhane olacak...

Sanayi sitesinde nöbetçi tamirhane olacak...

Sanayi sitesinde nöbetçi tamirhane olacak...

Zonguldak'ta Acılık Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaman, sokağa çıkma yasağı günlerinde nöbetçi oto lastikçi ve oto tamirci iş yerleri ile halka hizmete devam ettiklerini ve vatandaşın mağduriyetini önlendiğini aynı şekilde hafta sonunda ki sokağa çıkma yasağında da nöbetçi işyerleri ile hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Mehmet Yaman yaptığı açıklamada, " Malum Corona virüs tüm dünyada ve ülkemizde etkili oldu. Biz de Zonguldak'ta Acılık Küçük Sanayi Sitesi olarak birtakım önlemler aldık. Sokağa çıkma yasağı ilan edildiği günlerde nöbetçi oto lastikçimizle ve oto tamircilerimizle birlikte vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hizmet alabilmeleri için sanayimizi açık tuttuk" dedi.   Korona virüsle en iyi şekilde mücadele edildiğini belirten Acılık Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Yaman, "İnşallah bu Corona virüsten kurtulmamıza Allah'ın izniyle çok az kaldı. İnşallah bundan daha rahat bir ortamda çalışmalarımızı yine sürdüreceğiz" ifadesini kullandı,

NÖBETÇİ İŞYERLERİMİZLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Hafta sonu yeniden sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi nedeniyle Acılık Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaman, "Haftaya da sokağa çıkma yasağında aynı şekilde yine nöbetçi ekiplerimiz görev yapacak sanayimizi açık tutacağız" diye konuştu.

SANAYİ SİTESİ OLARAK BELEDİYE HİZMETLERDEN MEMNUNUZ

Sanayi Sitesi olarak Belediye hizmetlerinden memnu olduklarını ve hiç bir sıkıntıların olmadığını belirten Acılık Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaman, Belediyeye teşekkür ederek, "Acılık Küçük Sanayi Sitesi olarak da hiçbir sıkıntımız yok. Belediyemiz  iki günde bir olsun hem yıkama olarak hem temizleme olarak temizliyor ve yıkıyor. Bu açıdan Belediye ile hiçbir sıkıntımız yok. Sanayimiz 7/24 açık olduğu için Acılık Küçük Sanayi Sitesi'nde hiçbir sıkıntımız yok. Halkımızın hep yanındayız, halkımız da bizim yanımıza.  İnşallah bu sıkıntılı bu şekilde atlatmayı çalışacağız hep beraber" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2020, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER